Precies wat ik ervan verwachte. Snelle levering, goede verpakking, echt top!
Hoi R., bedankt voor de complimenten. Wij zijn blij te horen dat alles prettig is verlopen en zien je hopelijk nog eens terug.
Fijne webshop veel keuze veel voorradig , snel en juist geleverd
Wauw, wat een fijne beoordeling. Veel draagplezier!
Makkelijk en effectief
Top dat het zo goed is verlopen Bert!
Alles ging super dus geen klachten
Wat goed te horen Henk! Hopelijk tot een volgende keer bij Only for Men.
Snelle levering. Zeer mooie blouse en schoenen van PME. Zeker voor herhaling vatbaar
Veel plezier met je bestelling toegewenst Ans!
Snelle service, makkelijk bereikbaar, komt afspraken na, fijne site, vriendelijk aan de telefoon en behulpzaam
Hartelijk dank voor je complimenten K. Doet ons goed te horen dat je lekker hebt kunnen shoppen en prettig bent geholpen bij contact.
Gewoon prima-zoals het hoort
Hartelijk dank voor de nette 8 Sander!
Koop hier regelmatig mijn kleding, foto's wijken regelmatig af (kleur) van de werkelijkheid. Kwaliteit is prima.
Hoi J.B., goed dat je aangeeft dat je de foto's niet altijd vind lijken op het daadwerkelijke artikel. Ik ga je melding neerleggen bij onze fotograaf! Bedankt voor je feedback.
Goede service, snelle levering. Voor herhaling vatbaar!
Wij zien je graag nog eens terug bij Only for Men, Irene!
Ik heb 8 dagen geleden een spijkerbroek besteld (bestelmummer 2122486281) die volgens de bevestiging na 2-3 werkdagen bezorgd zou worden. Ik heb daar op de 2e dag over gebeld en de dame zei dat het 2-3 dagen was en ik nog even moest wachten.. Ik nog niets gehoord en ook geen bevestiging dat mijn bestelling al in de bezorgen zit….
Hoi J., ik zie in je bestelling dat het artikel jammer genoeg niet meer op voorraad bleek te zijn. Hier hebben wij je per e-mail over op de hoogte gehouden. Wellicht is de e-mail in je ongewenste inbox terecht gekomen. We hebben helaas meerdere klanten gehad waarbij de e-mail in deze inbox naar voren kwam. Excuus voor het ongemak!
Levering goede communicatie en perfecte service.
Wat een fijne review Michel. Bedankt!
Fijne winkel en webshop. Helaas was de verkeerde maat armband verzonden, juiste maat was niet meer leverbaar. Dat was wel zonde, maar goed kan gebeuren.
Heel jammer Bjorn! Nogmaals onze excuses toegewenst en als nog super bedankt voor het mooie cijfer wat je ons hebt gegeven.
Super leuke zomer jack van PME Legend maar helaas zat maat XXL ook niet lekker. Erg jammer maar ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Super jammer dat de zomerjas niet helemaal naar wens was. Wij hopen jullie inderdaad in de toekomst wel te kunnen voorzien van een leuke nieuwe zomerjas. Hou onze webshop in de gaten voor nieuwe, toffe artikelen!
Top dat alles naar wens is verlopen Jan! Bedankt voor je beoordeling.
Prima webshop om kleding te bestellen. Levering volgens afspraak
Veel draagplezier toegewenst Henrik!
Mooie broek gekocht met hoge korting. Normaal zijn dan alleen niet-gangbare maten beschikbaar maar in dit geval waren bijna alle maten nog leverbaar. Binnen 2 dagen in huis. Keurig!!
Leuk om te horen Martijn, graag tot snel!
Bedankt voor de mooie kleding en goede service!
Hoi Lyudmilla, graag gedaan. Wij wensen je enorm veel plezier toe met je bestelling!
Fijn om te horen Fred!
Wel irritant dat er een foutmelding kwam bij de bestelling, betaling via visa zou niet verwerkt zijn. Dus ik nogmaals alles gedaan bleek achteraf dat ik 2x geleverd kreeg en 2x betaald heb. Bestelling en maat was goed maar ik moest toch naar de winkel . Irritant !
Hoi Jan, heel vervelend dat dit gebeurd is! Hiervoor onze excuses. Wij werken elke dag hard aan onze webshop om dit soort dingen te voorkomen. Bedankt voor je review.
Zeer snel geleverd en goed op de hoogte gehouden. Mvg
Bedankt voor de mooie beoordeling, Hans. Graag tot snel!
EERLIJK!!! Er zat nl. een piepklein vlekje op de broek en dat gaven ze aan met daarbij advies hoe verder! Heel snel, keurig verpakt kortom een zaak waar we zeker in het najaar nog eens binnenlopen!
Wat een mooie beoordeling! Bedankt daarvoor. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons. We zien je graag terug, om je aan een mooie najaars-garderobe te helpen!
Mijn eerste bestelling keurig ontvangen, blij met zoveel keuze in PME legend kleding.
In de winkel was een aanbieding. Omdat een artikel niet in mijn maat fysiek aanwezig was heeft de verkoopster deze via de webshop in de winkel voor mij besteld, waarna deze eenvoudig thuis bezorgd werd de dag erna.
Fijn dat je de service in de winkel als positief ervaren hebt, Ruud! Daar doen we het voor. Veel plezier van je items!
Zoals steeds besteld en snel in huis
Zoals gewoonlijk: overzichtelijke site, makkelijk om te kiezen en bestellen/betalen is ook geen probleem. Plus, 48 uur na de bestelling was deze al bij mij thuis (in België). Goed zo!
Wauw, wat een mooie beoordeling geef je ons, Eric. Leuk dat je tevreden bent over ons! Veel plezier van je bestelling!
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC