Filter

Alleen maar positief

Only for men is zeer klantvriendelijk. Verkoopt kwaliteit en altijd bereid om te adviseren over maten. De bezorging gaat altijd zoals beloofd/afgesproken. Ik ben heel blij met dit bedrijf.

Oké

Juiste levering in maat en kleur

Online shoppen gaat erg makkelijk en de levering was erg snel!

Gewoon goed

Goede service toen ik belde met een vraag werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met het bestellen van mijn producten

Super winkel

De dag erna heb je alles binnen .zal heel veel reclame maken voor jullie winkels.

Heel goede kleding .

prima koop

snelle goede service

Besteld via internetten laten bezorgen wat heel goed gegaan is.

Duidelijke site, snelle levering, goede maat

We hebben 2 jassen besteld, 1 paste precies, de ander sturen we terug. Het geleverde is precies wat we zochten, en conform de site.

goed geregeld

Op het laatst nog een cadeau gevonden bij Only for men en het werd zoals beloofd de volgende dag netjes bezorgd. Super geregeld...

Aankoop verliep vlot

Alles vlot verlopen. Maat was te klein. Terug gestuurd en enkele dagen later geld op de rekening.

Perfect geregeld

Keurig en snel geregeld. Smaakt naar meer !!

Overzichtelijke site, tijdens de verzending word men netjes op de hoogte gehouden, snelle levering en fijn dat het gewoon bij één van de filialen is op te halen en te retourneren.

Netjes

Besteld en snel in huis

Snelle levering!

Zeer overzichtelijke site mooie producten en zeer snelle levering en afhandeling. Wij zijn zeer tevreden klanten. Met vriendelijke groeten.

Bestelproces, afhandeling en aflevering goed geregeld

Bestelproces, afhandeling en aflevering goed geregeld

Gewoon goed

Er was wat mis gegaan met mijn cadeaukaart,en werd gewoon weer opgewaardeerd,waardoor ik toch nog mijn bestelling kon doen bij Only for men.

Top, goede klantenservice ook!

Donderdagavond overhemden besteld, zelf een fout gemaakt bij de bestelling. In de chat om 20:30 uur contact gezocht. Kreeg gelijk reactie en oplossing gevonden. Dank daarvoor Danique! Vandaag de overhemden opgehaald in Voorburg. Hele aardige medewerker en gelijk ook toelichting gekregen over het evt ruilen. Niet nodig, overhemden zijn prima. Fijne zaak dit!! Gaan we na de corona ook maar eens "gewoon" winkelen.

Telefonisch advies voor de maat voering was erggoed

omslachtig

Op de website bestel ik en zie dat het in de winkel in Doesburg voorradig is, maar kan dit de volgende dag niet ophalen, omdat dit logistiek m.i. niet handig is geregeld.

prima en snel

prima en snel

Moeilijk online te zien wat je krijgt foto te klein

Service goed

Keurige levering

Netjes afveleverd. Vier shirts uitgezocht en alle 4 bulls eye

Mooie jas, niet dik genoeg

Mooie jas uitgekozen en besteld. Helaas kwam ik er later achter dat er nog dikkere “winterjassen” zijn. Had ik graag willen hebben

Fijne winkel veel keus

Fijne winkel, klant vriendelijk. Ik slaag er altijd, helaas is de winkel zelf nu dicht en mis het biertje na t shoppen wel ;(.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC