Onpersoonlijke benadering in winkel Doesburg
Goedemiddag! Wat jammer om te horen dat je in de winkel onpersoonlijk benaderd bent. Dit is niet de bedoeling geweest, waarvoor onze excuses!
Pluspunten
een top 10 toegekend. Uiterst professioneel de zaken afgehandeld. Bedankt Paul
Super! Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zullen Paul laten weten dat je zo tevreden bent!
Pluspunten
Snelle levering, goede mobiele webshop
Hartelijk dank voor je beoordeling, Edgar! Fijn dat je tevreden bent over onze levering en webshop.
Bedankt voor je beoordeling!
Het bedrijf werkt op zondag. Dit is tegen de wet des Heeren. Bekeert u!
Beste Henk, hartelijk dank voor uw reactie. We zijn er voor álle mannen van Nederland dus ook voor de mannen die niet christelijk zijn en wel graag op zondag willen winkelen. We respecteren daarentegen zeker uw mening hierover.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment van kwaliteitskleding.
VerbeterpuntenGeen gratis verzending.
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Sinds kort hebben wij geen verzendkosten meer!
Pluspunten
snelle levering maat geruild en binnen paar dagen weer goede maat ontvangen prima service
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je bestelling goed afgehandeld is. Wij wensen je veel plezier met je aankopen.
Pluspunten
Snel. Duidelijk en klant vriendelijk.
Verbeterpuntenthuisbezorgen gratis maken.
Dag Erik, bedankt voor je beoordeling! Wij hebben sinds kort geen verzendkosten meer.
Pluspunten
Goede kwaliteit mooi product
Hartelijk voor je beoordeling! Gelukkig bevalt de kwaliteit van onze producten.
Pluspunten
Goede service, makkelijk bereikbaar, kwaliteit voor een goede prijs.
VerbeterpuntenStudentenkorting toevoegen
Heel erg bedankt voor je beoordeling en feedback! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij nemen je feedback mee in ons verbeterproces.
Pluspunten
Snelle levering. Contact met klantenservice zeer goed.
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Wim! Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent. Wij helpen graag! Veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Transparant, betrouwbaar, veilig en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent met Only for Men.
Levering mag sneller. Verzending gratis.
Bedankt voor je beoordeling en feedback! Onze levering is sinds kort gratis!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
van bestelling tot aflevering geen enkele hick-up gehad, keurig op de hoogte gehouden van iedere stap in het bezorgproces. 5 sterren dik verdiend
Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling! Super fijn om te horen dat ons bezorgproces in de smaak valt. Wij zijn hartstikke blij met je 5 sterren!
Hartelijk dank voor je beoordeling!
Pluspunten
leuke aanbiedingen, duidelijke webshop, snelle bezorging en correcte afhandeling met retour (snel geld weer terug). Koop al meerdere jaren met tevredenheid...
Heel erg bedankt voor je beoordeling, Roel! Wij vinden het super om te vernemen dat je zo tevreden bent. We hopen dat je nog jaren lang een van onze tevreden klanten blijft!
Pluspunten
Altijd dik in orde
Heel erg bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je aankopen!
Pluspunten
Snelle levering; fatsoenlijke communicatie.
VerbeterpuntenBerichten over de bezorging kwamen redelijk laat. Post.nl informeerde eerder.
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat vervelend dat de levering niet helemaal goed is gegaan. Wij maken hier direct een melding van.
Pluspunten
VerbeterpuntenInflexibel Retourbeleid. Op basis van een actie 2 halen 1 betalen 2 overhemden besteld. Bij retournering 1 van de overhemden in winkel Ede verviel korting zonder tegenvoorstel. Resultaat beide overhemden retour en geen enkele verkoop
Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze levering. Wij hebben je verbeterpunt doorgestuurd naar ons filiaal in Ede.
Pluspunten
Is gewoon goed!
Hartelijk dank voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Pluspunten
Mooie web-site, met enorm veel keuze. Goede aanbiedingen.
Verbeterpuntengeen
Heel erg bedankt voor je beoordeling!
Pluspunten
Nog geen
VerbeterpuntenBeste, Ik heb zelfs nog geen pakje gekregen, duurt nu toch wel hééél lang, wanneer ga ik mijn bestelling ontvangen aub ? Is wel meteen betaald
Beste Linda, bedankt voor je bericht. Mijn collega Charlotte heeft hierover op 22 juni contact opgenomen, omdat het pakket op een andere locatie bleek afgeleverd te zijn. De terugbetaling heeft deze review hoogstwaarschijnlijk net gekruist. Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag! Onze excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Goede service ruilen geen probleem
Pluspunten
Mooie producten!
VerbeterpuntenOm mee te kunnen met alle webshops in Nederland, zou ik aanraden over te stappen op "vandaag besteld, morgen in huis". Mensen geven daar echt de voorkeur aan in de huidige tijd.
Hartelijk dank voor je beoordeling en verbeterpunt! Wij doen ons best de levertijd te verbeteren. Echter liggen veel van onze producten in onze filialen. Waardoor wij sommige bestellingen uit een van onze winkels moeten laten komen. Andere webshops hebben hier geen last van. Wij werken hier echter wel aan! Dus het zit in onze toekomst.
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC