De shop is gewoon goed. Maar DHL laat het keer op keer afweten. Het product zou er nu namelijk al moeten zijn maar is nogsteeds onderweg. Niets 2 dagen, eerder 5 tot 7 dagen.
Bedankt voor je review Sander! Wat jammer dat je ons een onvoldoende geeft doordat je pakket vertraging oploopt bij DHL. De bezorging is inderdaad verhinderd geweest, ontzettend vervelend! De bezorging staat nu gepland voor morgen. Mocht je morgen problemen ervaren of mocht je andere vragen hebben, neem dan contact met ons op. We gaan het dan voor je oplossen! Je kunt ons bereiken via [email protected].
Product is top, levering duurde wel lang (6 dagen)
Bedankt voor je review en feedback John! Onze excuses dat het langer heeft geduurd om je bestelling te versturen! Wel vinden we het fijn dat je item naar wens is. We zien je graag snel terug!
Kwalitatief goede merken, juiste levering op duurzame wijze. Dit alles voor een eerlijke prijs.
Wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sjaak! Leuk dat je zo tevreden bent en hopelijk tot snel!
Alles klopt Proces van uitzoeken, bestellen, betalen, communicatie, verpakking en bezorgen is prima
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Sita! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Ik had snel mijn bestelde trui in huis.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Vincent! Graag tot een volgende bestelling!
de bestelling snel en keurig geregeld .
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Hans! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Hele slechte ervaring met OFM. Op zondag een bestelling geplaatst, uiteindelijk pas op vrijdag door OFM aangeleverd bij de vervoerder. Op maandag door mij ontvangen, helaas te laat waardoor ik elders 1 van de 4 producten heb gekocht. Dit artikel op eigen kosten terug gestuurd naar OFM, waar ze nog 3.95 retour kosten voor rekenen. Klantenservice om een oplossing gevraagd, maar verder dan een excuses kom ik niet. Heel slecht!
Beste Kevin, Bedankt voor je review! Ik begrijp de frustratie, ik heb je een persoonlijke mail gestuurd. Hopelijk mogen we je toch snel terug zien! Met vriendelijke groet, OFM. Customer Support
Weinig op aan te merken. OFM heeft mooie sales. Ik kreeg geen DHL code gemaild maar toen ik een mailtje stuurde naar het bedrijf kreeg ik zeer snel antwoord met de track & trace code. Goed bezig.
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Jackson! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
mooie polo en snelle levering
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt J.M. Brouwer! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Zeer goede service. Snelle levering. Vriendelijk en perfect persoonlijk geholpen in de winkel. Broek ook prima voor ene mooie prijs.
Hartelijk bedankt voor het compliment, Cees! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Na bestelling snel geleverd. Prima service.
Bedankt voor de vijf sterren, John! Hier doen we het voor. Graag tot snel!
Duidelijkheid bij bestellen. Netjes op rijd geleverd.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Sven! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Vega sneakers razendsnel in huis, duidelijke communicatie en nergens goedkoper. Helemaal prima
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Gabriel! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Eerste ervaring naar volle tevredenheid.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Scharendijke! Graag tot een volgende bestelling!
Over de hele lijn super tevreden Bestelling, betaling ,levering!
Bedankt voor je mooie beoordeling, Yvonne! Graag tot ziens!
Omdat ik vrij veel kleding en schoenen via diverse websites koop, blijkt nu dat OFM werkelijk perfect weet hoe de afnemer snel te bedienen en DIRECT duidelijk te maken dat ook hun retour mogelijkheden PERFECT geregeld is. Geen enkele andere WEB leverancier, zelfs bol.com heeft dit zo goed geregeld Een grote pluim voor OFM GET. Dolf Noppen
Wauw Dolf, wat een enorm leuke beoordeling heb je ons gegevens. Wij vinden het fijn dat je zo prettig bij ons shopt. Tot de volgende!
Een prachtig overhemd kunnen scoren. Veel aanbod van top merken Echt een aanrader.
Wat geef je onze een supermooie beoordeling, bedankt Marty! Hopelijk zien we je snel weer en veel plezier met je bestelling!
Super makkelijk bestellen en top kwaliteit en snel leveren.
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Mark! Veel plezier met je bestelling!
Je krijgt snel overzicht over de verschillende delen van het assortiment en per segment is het makkelijk om een selectie te laten zien waaruit je de uiteindelijke keuze kunt maken. Ook het koop mandje en de betaling verlopen logisch en goed.
Hartelijk bedankt voor je mooie review, Ron! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Omdat OFM nieuw voor me was en er dus nog nooit wat besteld had, was ik een beetje sceptisch. De schoenen die ik zocht waren na het googlen hier toch echt t goedkoopst. Omdat ik na 2 dagen nog niets gehoord had toch even per mail contact gezocht met de klantenservice, had binnen een half uur antwoord. De schoenen waren niet op voorraad en zouden hoogstwaarschijnlijk eind van de week binnen komen.(er stond dan wel op de website dat er nog 1 paar in mijn maat op voorraad was) Schoenen werden vrijdag afgeleverd! Ik ben blij en zeer tevreden!
Wauw, wat geef je ons een mooie beoordeling, bedankt Danny! Leuk dat je zo tevreden bent en graag tot snel!
Uitgebreid assortiment en leuke sale prijzen
Hartelijk bedankt voor je mooie review, J. Voorst! We zien je graag snel terug in de winkel of online!
Bestelling ontvangen binnen 2 dagen. Netjes geïnformeerd over een nalevering. Ga zo door
Wat een mooie beoordeling geef je ons, bedankt Ruud! Heel veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer!
Prima webshop, goede kwaliteit van levering. Retourkosten voor de klant is ongebruikelijk in vergelijking met andere webshops.
Beste Pepijn, Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen een review te schrijven en de mooie beoordeling! Wanneer je een online bestelling retourneert, mag je altijd zelf kiezen welke vervoerder je hiervoor benadert. Uiteraard heeft de vervoerder waar de webshop mee samenwerkt de voorkeur. In ons geval is dat DHL. Via DHL hebben wij voor onze klanten een gereduceerd tarief kunnen afspreken van €3,95. Om gebruikt te kunnen maken van dit gereduceerd tarief dien je het meegeleverde retouretiket te gebruiken bij je retourzending. De retourkosten van €3,95 worden door ons automatisch in mindering gebracht op het door ons terug te betalen retourbedrag. Het is eventueel wel mogelijk om je bestelling kosteloos te retourneren in één van onze OFM. winkels. Bovenstaand is eventueel terug te lezen via de volgende link: https://www.onlyformen.nl/klantenservice/retourneren.html Mochten er onverhoopt nog vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor je klaar: [email protected] We hopen op je begrip en dat we je weer snel online mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team OFM.
Vrijdag 4 augustus, leuk en goed gekocht, mooie, elegante, degelijke kleding voor mijn partner. Wij zijn ontzettend goed geholpen door een meedenkende, lieve, behulpzame en enthousiaste dame, die echt probeerde af te stemmen op onze wensen met een eerlijk advies. Helemaal Top! Wij blijven klant.
Hartelijk bedankt voor het compliment, LMA! Wat fijn dat je tevreden bent over onze service!
Een product niet leverbaar. En een product ondanks maat S veel te ruim. En dan moet ik ook nog retourkosten betalen. Zeer teleurstellend.
Beste Theo, Bedankt voor je review! Ik heb je persoonlijk een mail gestuurd met extra informatie. Hopelijk zien we je snel weer! Met vriendelijke groet, OFM. Customer Support
13 De Aaldor
Geldermalsen 4191PC