Filter

Prima bedrijf met snelle service,

Originele kleding die goed zit

Ik koop weleens wat bij andere websites, maar dan zit het net even anders dan wat eerder gekocht heb van een bepaald merk. Bij OFM is het altijd goed

Prima product.

Snel geleverd en mooi shirt. zeer tevreden.

Top winkel

Altijd goede ervaring zowel in de winkel als online. Zeker nu er een nieuwe website is. Zeker een aanrader om eens een winkel binnen te stappen.

Klant vriendelijkheid.

Kreeg goed advies.

bezorging duurt teveel dagen

vandaag bestellen zou morgen bezorgen kunnen / moeten zijn

Breed assortiment, genoeg om te kiezen.

Alle maten en soorten, kwaliteit is prima.

Fijne webshop, snelle correcte levering

Fijne webshop, snelle correcte levering

Goed en handig

Handig bestellen en vlotte verzending. Min puntje is dat ik bij de omschrijving mis of de kleding groot of kleiner uit valt. Zou ook handig om te vermelden lengte model en kledingmaat dit hij aan heeft.

Zwaar teleurgesteld

Pakket niet ontvangen. Na hun contact met dhl hebben ze laten weten het pakket in de lobby hebben gelegd. Ik heb nogmaals aangegeven dat ik hier geen toestemming voor gegeven heb. Hierna nooit meer wat gehoord

Goede website. Makkelijk te vinden en erop te surfen.

In één keer goed!

Duidelijk opgezette website met kwalitatief goede kleding.

Slechte informatie voorziening

Gegevens op de site komen niet overeen met de werkelijkheid. Ik had zomerjassen besteld, maar bleken jassen voor herfst of lente. Per saldo bijna € 9,- kwijt

Zeer fijn!

Kleding laten afleveren in de winkel, daar gepast en een item achtergelaten. Dit item werd direct verrekend met een item wat ik in de winkel vond. Super handig.

Fijn en snel !

Fijne snelle website ! en mooi aanbod en merken !

Mooie kleding prima prijs.

Fijne webshop, veel keus en regelmatig aanbiedingen.

Prima, maar...

Alle artikelen goed ontvangen. Ben heel tevreden. Wel 4 sterren omdat, de kleding 5 dagen na bestelling werd bezorgd. Op de website staat 'voor 1500 uur besteld, de volgende dag in huis'. Dat klopt niet helemaal. Dit zou ik aanpassen, aangezien er vervolgens wordt aangegeven dat de bestelling binnen 1 a 2 dagen door jullie wordt verwerkt. Vervolgens moet DHL het nog verwerken... Klantenservice na 4 dagen gemaild of het wel goed ging. Die reageerde snel en goed!

Goed .. ook de levering

Artikel betrof een Donkervoort bodywarmer afgeprijsd van € 119,95 voor € 50,00. Dit vond ik een mooie prijs kwaliteit verhouding. Mooie pasvorm maat L. 1.73m lichaamslengte

Duidelijke site met een zeer ruim aanbod

Het was gemakkelijk om de gewenste items te vinden. Verder is de website duidelijk en helder van structuur. Het geeft een goed overzicht van het uitgebreide assortiment. De wijze van bestellen was ook gemakkelijk. De producten zijn snel ontvangen, zien er goed uit en passen prima.

Klacht keurig opgepakt door OFM!

Nadat ik mijn ongenoegen had geuit, is dit keurig netjes opgepakt door OFM. Ook DHL bleek niet geheel foutloos te hebben geacteerd in deze casus.

Vlotte verzending

Het pakket was snel binnen er zat helaas een overhemd in ipv schoenen, contact opgenomen en snel antwoord, helaas zijn mijn schoenen nog niet gevonden, maar ja hier kan Only for men niks aan doen dit ligt bij de post, nog even geduld dus!

Leuk om kennis te maken met Only for Men

Ik had een een cadeaukaart gekregen van Pimms en kwam bij Only for Men terecht. Ik kreeg weer een heel nieuw kaartnummer en pincode en dat was even verwarrend. Maar een super mooie polo gekocht en snel geleverd

Prima service op zich

Prima bedrijf. Het enige nadeel vind ik dat je altijd verzendkosten moet betalen, ook met flinke bedragen aan bestelling. Dat vind ik dus niet klantvriendelijk.

13 De Aaldor

Geldermalsen 4191PC