Pluspunten
Middels deze review wil ik graag mijn uiterste tevredenheid kenbaar maken voor Only For Men DRUTEN. Afgelopen oktober was ik voor het eerst in de winkel in Druten. Het totaal plaatje was compleet: een nette, opgeruimde en vooral sfeervolle winkel. Dit laatste komt vooral door het personeel. Marga en Noam brengen echt de sfeer in de winkel. Twee gezellige verkopers die hart voor hun zaak hebben, en vooral een luisterend oor. Ze toonden direct oprechte interesse in jou als persoon(in deze tijd is dit erg zeldzaam). Het feit dat Marga en Noam goed luisteren blijkt uit het volgende: Afgelopen week kwam ik weer in de winkel(na 2 maanden), en ze wisten beide mijn voornaam.....Dit vind ik echt uniek, je maakt dit nooit mee in een kledingzaak. Ik merkte vooral dat bij Marga en Noam 'DE MENS' centraal staat, wat in de huidige tijd van digitalisering eigenlijk nergens meer het geval is.
Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek bij Only For Men en ga de winkel in Druten overal aanbevelen.
Verbeterpuntenindien mogelijk Marga en Noam voor langere tijd binden. Dit soort verkopers zijn erg zeldzaam.