Filtre

Uitstekende afhandeling. Mooie collecties.

Bijkomende inlichting gevraagd betreffende mijn aankoop. Snelle en duidelijke uitleg. Snelle levering en mooi verpakt. TOP

Mijn ervaring met Jeroen

Prachtige jas!!! Super mooie kwaliteit ,ben er blij mee !

Ik ben een tevreden en blije klant.

Mooie merken om uit te kiezen, het is een feestje om je bestelling uit te pakken. Zorgvuldig verpakt. Ruilen of retourneren gaat super eenvoudig en er wordt snel op gereageerd. Ik ben erg tevreden.

Alleen maar goede ervaringen!

Al een aantal keren iets besteld bij Jeroen Beekman, mooie website, snelle verzending, compliment !

Goed verpakt en snelle levering, top.

Goed verpakt en snelle levering, top.

Snel geleverd en prima kwaliteit

Fijn dat de jas precies zo was als afgebeeld op de website. Goede foto's en omschrijving. Zowel het bestel- als verzendproces verliep soepel. Keurig verpakt. Ik ben er blij mee.

Duidelijke webshop

Ik vind Jeroen Beekman een fijne webwinkel met goede service. Je producten worden mooi verpakt en het is tof dat er geen verzendkosten aan vast zitten. Ook hebben ze een mooie assortiment aan merken en producten van de merken. Ik ben zeer tevreden over deze webwinkel.

Super snel

Zeer snelle en zorgvuldig verpakte verzending prima zaak

Ik krijg altijd wat ik vraag

Snel en makkelijk

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle aflevering

Snel geleverd en leuke webshop met mooie kleding.

Duidelijke webshop, snelle levering en met zorg ingepakt

Een goede en snelle levering

Mijn bestelling is in goede conditie aangekomen. Ik heb een 9 gegeven omdat ik denk dat er altijd een verbeter puntje is.

Toppie

Snel geleverd en goede kwaliteit

Keurig verzorgd

Mooie kwaliteit hetgeen ik gekocht heb, bestelling keurig verzorgd.

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

Top geregeld

Goed geregeld vanaf bestelling tot levering!

Snelle levering , mooi ingepakt .

Altijd goede ervaring!

Het vest was helaas te groot, , heb het teruggestuurd maar nog niets gehoord, hoop dat het keurig wordt afgewerkt!

Mooie aankopen

Prachtige Kyra en Ko trui en een Roberts Satro shirt in de uitverkoop. Ik houd ze beide

Wat ik besteld heb in goede orde ontvangen. Zeer tevreden .

Broek die geleverd werd zat een vlek op , helaas geen ander te leveren , maar moest wel voor de retourzending betalen , vind ik wel een minpuntje

Uitstekend!

Mijn bestelde producten kwamen snel. Ze waren in een mooie doos gedaan en de kleding was gewikkeld in een mooi papier, zodat ik het gevoel had een cadeautje te krijgen. De kleding zag er ook precies zo uit als op de website getoond en beschreven was, wat betekent dat de informatie op de website adequaat is.

Vlugge levering, goed op de hoogte gehouden.

Bestelde producten keurig netjes ingepakt. Een feest om te ontvangen.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM