Filtre

Mooie diverse collectie en snelle levering

Tip; ik krijg van veel winkels black friday aanbiedingen maar niet van jullie

Mooie kledingwinkel

Fijn dat er weinig plastic gebruikt wordt bij verzending. Snelle en goede levering. Makkelijke website.

overzichtelijke website en snelle levering

Ik ben zeer tevreden, mijn bestelling was goed ingepakt, en binnen 2 dagen geleverd, super dus! Majella Verschuur

service

De service bestaat uit, snelle levering, goede verpakking.

Snelheid van de levering

Snelle, efficiënte, vriendelijke dienstverlening, zeker ook aan de telefoon. Kleding keurig ingepakt bezorgd. Tevreden over en blij mee.

Al jaren heb ik goede ervaringen, eerst in de winkel en al geruime tijd in de webshop. Als ik een keer iets retourneer, heb ik binnen enkele dagen het geld weer op mijn rekening staan.

Mooie collectie altijd toppie

Snel geregeld ook met retour helemaal tevreden

top

eerste keer iets besteld, verkeerde maat genoteerd. Gelijk gereageerd en goede maat doorgegeven in berichten. Helemaal prima geregeld en snel ontvangen.

Goed!

Goede ervaring

geweldige zaak maar.....

Goede smaak in inkoop. Zeer gevarieerd maar immer van goede kwaliteit. Oranje doos maakt mij blij als de bezorger het pad op komt:-) De maar zit hem in het feit dat ik een tip heb: als de klant van een bestelling een product wel houdt en een ander terugstuurt zou ik geen 5 euro retourkosten rekenen.

Prima verzorgd pakket .

Op tijd en keurig bezorgd.

Goede webwinkel

Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt

Snel in huis. Prima zaak.

Geweldige service

Zoals altijd online besteld, vanwege de goede merken keuze en de snelle bezorging en mooie verpakking, waardoor de artikelen altijd in goede staat aankomen!

Prima, vlotte levering

Voor herhaling vatbaar om zo digitaal te winkelen bij Jeroen Beekman

Helemaal top

Fijn en goede webshop

Duidelijke website, snelle levering, mooie verpakking.

Snelle levering en mooi verpakt

Een aantal keren iets besteld, maar altijd prima levering en keurig en mooi verpakt. Dikke prima!

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden, netjes ingepakt en snel geleverd. Goeie service!!!

Snelle en goede service!

Een mooie website, goede en snelle service.

Helemaal goed!

Snel en efficiënt geleverd.

Mooie collectie, superservice

Mooie collectie merken, regelmatig toffe aanbiedingen, vlug bezorgd en netjes verpakt, retour loopt ook vlot. Uiterst tevreden.

TOP

Perfect geleverd verpakt alles was dik in orde

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM