Filtre

Goede collectie en service

Bestellen en leveren zonder problemen. Alles makkelijk en overzichtelijk. Mooie collectie.

Mooie kwaliteit Jas gekocht, duidelijke foto’s en snelle levering! Top

Super goed verzorgd

Goede ervaringen

Alleen maar goede ervaringen! Prettig winkelen!

Mooie kledingmerken, fijn om online te winkelen. Supersnel in huis. Goede ervaringen.

Alles prima en snel

Heel snel en netjes.

Snel correct en bestelling wordt verpakt als een kadootje!

Uitstekend! Geen aanmerkingen op!

Vergelijkbaar met de Bijenkorf. Kwaliteit en snel

Ik heb een pantalon gekocht; deze paste niet goed en daarom geretourneerd en een ander model besteld. De maat hiervan viel kleiner uit, zodat ik deze ook heb geretourneerd en een maat groter heb besteld. Deze past perfect. Het 2x ruilen ging zonder problemen.

Ik ben heel tevreden over deze webshop

De laatste keer dati ik een rok en t shirt kocht, bleek het shirt qua kleur totaal niet te passen bij de rok terwijl het op de website zo aanbevolen was.Jammer, maar ik heb door nieuwe aankoop het probleem opgelost

Amper besteld of het wordt al bezorgd en ziet er als een cadeautje uit waar je gewoon blij van wordt. Als er iets niet goed is wordt het op een klantvriendelijke manier opgelost en dat Is klantenbinding en fantastisch toch!

Leuke mode en goede levering.

Leuke mode en een fijne website. Snelle levering

Flup

Na een klacht kreeg ik een minimale korting van 5€

Prachtig product, snelle verzending, alles SUPER

Fijne webshop, product helemaal naar verwachting heel goede prijs met kwaliteit. Supersnel thuis gekregen, mooi verpakt ook. Bijzonder tevreden zoals eerdere ervaringen met Jeroen Beekman :)

Super service

Fijne webwinkel snelle verzending mooie kleding

goed veel keus

keurig verpakt en snel

Uitstekend!

Bij bestelling goede communicatie en ook levering

Het ziet er altijd keurig verzorgd uit!

Keurig ingepakt!

Zeer tevreden van harte aanbevolen

De website is duidelijk en werkt prima. Helaas is het merk gerry weber komen te vervallen. Het pakje van de website is een feest om te ontvangen. Een mooie doos in een prima kleur / oranje. Ook de wens er bij is een leuk idee en geeft extra cachet. De verzorging van het geheel stijgt boven dat van de gemiddelde website uit. DHL werkt beter dan postnl.

Jippidepippi

de website werkt heel goed, de informatie op de site is helder, belofte van versturen en bezorgen wordt nagekomen, de broek zit zalig!

correcte en verzorgde levering

correcte en verzorgde levering

Ik had een winterjas besteld en hij was twee dagen later in huis. Hij was in het echt nog veel mooier dan op de site. Ik ben er blij mee.

Top producten

Altijd netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle verzending! Mooie uitgebreide website.

Goede eerste ervaring met de website en de mooie collectie kleding van Jeroen Beekman.

super!!!

Snelle levering,en heel mooi en netjes ingepakt,net een cadeautje,mijn complimenten!!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM