Filtre

Leuk artikel dat zo in huis was! Super!

Mooi verpakt en snel bezorgd! Top site!.

Netjes

Super vriendelijk, duidelijk en netjes verpakt, de afterpay keuze ook heel fijn Duidelijke omschrijving van materiaal is voor mij heel belangrijk

Kwaliteit en de snelheid waarin het geleverd word

Ik ben zeer tevreden over jullie merken en kwaliteit en ik vind het prettig zonder Account te maken, ik vergeet nogal een een wachtwoord ,en de snelle levering vind ik geweldig,!!!!!!

Snel en service

Bestelling snel geleverd

Fijn om bij Jeroen Beekman online te winkelen. Overzichtelijk, kwaliteit en mooie kleding op de website

Fijne winkel

Mooie kleding, aanbod veel zondig. Snelle levering. Contact prima. Retour kosten te hoog.

Snel en makkelijk

Bestellien is makkelijk, keurig verpakt en snel afgeleverd door PostNL

Fijne winkel met prima service

Ben altijd erg tevreden.

Goed verzorg, snelle service!

Mijn eerste ervaring met Jeroen Beekman mode was geweldig.

Mijn eerste online aankoop en meteen perfect.

Heerlijke stoen prima pasvorm. En dat voor deze prijs!

goede service

Service en verzorging van de artikelen prima,

Mooie veelzijdige collectie met veel mooie merken. Snelle levering en keurig verzorgd met een goeie service. En je spaart ook nog punten voor elk artikel wat je koopt.

Keurig verzorgd opgestuurd! Snelle levering Mooie merken

2 maten besteld, heeft snelle levering en snelle terugbetaling van de retour goederen.

Smaakvolle mode

Keurig verpakt en zeer snel geleverd

Goede service en snelle levering

Uitstekend en mooi product

Snelle service! Prachtige jas gekocht via website. Doe ik in principe nooit, maar ik ken het merk Reset, pas perfect! Mooi kwaliteit/ prijs verhouding.

Fantastische levering

De truien zijn aangekomen op het adres wat opgegeven is mooi verpakt deze paste mij goed. Ik ben heel tevreden met de truien van het merk 10 days ga ze met veel plezier dragen, bedankt voor de goede afhandeling. Een groet vanuit de Flevopolder

Snel en hele goede service . En altijd leuk dat je gespaarde punten gelijk kan inwisselen.

Top zaak.

Topper!

Een prima winkel , veel keus mooie prijzen! Ga zo door!

Snelle levering. Netjes verpakt en eenvoudig en goedkoop te retourneren.

Mooie collectie. Snelle levering. Mooi verpakt.

Superservice

Hele snelle levering, met zorg ingepakt. Heel erg tevreden

Mooi bedrijf.

Erg vlotte afhandeling, super tevreden.

Zeer klantvriendelijk en goede snelle service.

Ik koop hier graag mijn kleding. Zeer klantvriendelijk en goede service. Alleen maar goede ervaringen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM