Filtre

Zag er keurig en netjes uit, mijn complimenten.

In een woord, goed!!

Heb telefonisch contact gehad over de maat van de jas! En hij zit als gegoten zelfs met een trui er onder!

Zeer goede en super snelle service

Bestellingen worden snel bezorgd en retour pakketten worden snel afgehandeld

Ik ben uiterst tevreden over het telefonisch contact en de snelheid van de levering!

N.v.t.

Zeer betrouwbaren zaak webwinkel.

Fijne zaak altijd alles op tijd ,bij terugsturen je geld op tijd teruggestort

Veel keus en snelle levering.

uitstekend

prima verpakt

Product prima verpakt en goede info de website.

Mooie collectie en snelle, keurige levering!

Prima collectie, veel keus en klantvriendelijk. Geen verborgen kosten, heldere en mooie website!

Mooie kleding en keurig verpakt

Tevreden over de webshop en de aflevering.

Alles prima

Goede webshop Snelle keurige levering.

Shirt miste een knoop.

Na overleg kreeg ik 5 euro korting, maar ik kon geen nieuwe meer krijgen, omdat de maat er niet meer was. Als ik het houd, moet ik de reserve knoop gebruiken en voor de zekerheid ook die andere knopen extra goed vast naaien. Dat kost tijd en dan is 5 euro korting niet veel vind ik. Bovendien kunnen jullie met dit shirt ook niets, als er een knoop ontbreekt.

Kreeg een beschadigde, duidelijk al gedragen jurk en moest toch de verzendkosten betalen!

Bij de retourzending had ik nog een briefje gedaan met mijn klacht. Ik kreeg geen respons, maar moest wel de retourkosten betalen. Slecht vind ik dat. Ik ga er vanuit dat gewoonlijk de bestellingen wel goed gaan.

Besteld en vlot geleverd. Goed verpakt.

Snelle levering na bestelling en uitstekend verpakt. Goede informatie over eventueel retourneren.

Naar wens net een kleine aantekening

Ik heb al eerder bij Jeroen Beekman besteld en mijn ervaring was ruim voldoende, anders had ik niet nogmaals besteld Kleine aantekening, een product vanijn bestelling was te klein en moest ik dus retourneren. Ik een baarde de kosten die bij het retourneren kwamen kijken als begrijpelijk, maar onwenselijk. Dit vanwege het feit dat er nu niet in een fysieke winkel geruild kan worden ivm corona

perfect

leveringen op tijd en mooi en veilig verpakt kortom alles ok en vatbaar voor herhaling !!

Uitstekend!

Prima webshop, snelle verzending, goed verpakt, alles naar wens.

Prima modestijlen

Ik kan vaak slagen op deze website!

Snel geleverd mooi verpakt

Geen overdreven grote doos waar mijn bestelling in zat. Waar kan het nog milieu bewuster? Verder kwam de bestelling snel.

Voor elk wat wils.

Als je maat er is en de kleding zit als gegoten, ben je content.

Snel en accuraat

Jeroen Beekman levert zoals zij beloven

Net de bestelde winterjas gekregen, super!

Hele mooie kleding. Snelle levering, keurig verpakt! In Hoorn ben ik klant, gelukkig dat ook tijdens de Corona in ieder geval de online verkoop door gaat ! Sterkte om deze tijd door te komen!

Grandioos

Mooie merken.. snelle verzending

Betrouwbare winkel

Mijn ervaring met Jeroen Beekman is altijd prima! Ook als het product niet aan de verwachting voldoet, word ik goed geholpen. Het enige dat ik jammer vind, is dat ik als trouwe kant die regelmatig besteld toch retourkosten moet betalen. Zou het geen optie zijn vaste klanten die online X keer per jaar bestellen ( en product houden), b.v. het jaar daarop géén retourkosten te laten betalen?! Dat zou ik in ieder geval erg waarderen!

Prima levering

Levering werd op tijd geleverd, goed overzicht van tijdstip, keurig verpakt. Mooie jas, blij mee!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM