Filtre

Perfect!

Omdat het artikel van mijn keuze niet meer in mijn maat in de winkel van mijn woonplaats op voorraad was, heb ik het via de webshop besteld. Van bestellen tot en met bezorgen verliep goed. Keurig verpakt!

Geweldige wesbaite en mailings, efficiënte afhandeling.

Prachtige site, overzichtelijk en volop achtergrond informatie. De mailings met modeboeken geven een extra beeld. De service is snel en efficiënt.

Mooie merken, uitgebreid aanbod, goede service.

Goede ervaringen, zie hierboven

Snelle levering, mooie kleding. Makkelijk retourneren, en service gericht.

mooie riem, snel geleverd!

Riem besteld, mooi leer, goede prijskwaliteit en snelle levering. Mooi verpakt, leek wel een cadeautje!

Mooie website..super service!

Gewoon

Uitstekende service, levertijd, verpakking en uitgebreide keuze

Wat ik besteld heb kwam netjes binnen. Zat in een mooie doos. En kleding zat daar netjes in verpakt. Helemaal blij met mijn bestelling.

Heel tevreden

Correct geleverd en precies wat ik verwachtte

Goede hervaring

Goede service met een paar dagen is het bestelde artikel er

Mooie kwaliteit en snelle levering

Goede service en vlotte afhandeling van bestelde artikel. Kwaliteit van de kleding is uitstekend.

Vlotte levering

Goede ervaringen en nog veel leuke kleding in de Outlet. Helaas één artikel met een kaartje met maat 38 eraan. Toen ik het kaartje eraf knipte en de maat uit de jurk geknipt had....bleek dit maat 40 te zijn. Ik moet de jurk nu laten innemen omdat ie te ruim/te groot is. De kleinste maat was maat 38 toen ik hem bestelde en de jurk was al een ruim model. De volgende x zal ik beter opletten en ik hoop dat jullie dat ook doen)

Prima shop

Goede ervaring met Jeroen Beekman

Mooie mode en snelle service via de webshop, echte aanrader!

Mooie mode in de webshop, snel geleverd en goede service en aanbiedingen. Ik bestel hier graag! Een echte aanrader

Prachtige kleding en keuze uit vele uitstekende merken.

Snelle bevestiging en levering bij online aankoop.

Snelle en Goede service.

En netjes behandeld door de klantenservice.

Snelle en juiste levering

Mooi assortiment Alles kwam gelijktijdig en snel binnen Bewust meer gekocht om thuis keuze te maken

Op tijd en goed geleverd

1e keer besteld via deze site! Zeer goed bevallen!

Snelle levering en fantastisch goed verpakt.

Al de volgende dag na mijn bestelling werd het pakketje keurig verpakt bezorgd.

Het is altyd top verzorgd

Gewoon goed Bestelling komt op tyd en zit netjes in verpakking.

Mooie artikelen van een prima kwaliteit

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de artikelen die ik bij Jeroen Beekman heb besteld. Ik vind het alleen jammer dat je 5,95 euro aan verzendkosten moet betalen als een artikel niet past. Ik zou liever zien dat er altijd verzendkosten in rekening worden gebracht, ongeacht het bedrag. Daar zou ik mee kunnen leven. En als je dan iets terugstuurt, krijg je ook het gehele bedrag terug. Voor mij voelt het niet goed dat je 5,95 euro moet betalen voor het passen van een bloesje. En naar mijn idee zou het bedrijf Jeroen Beekman er niet slechter van worden als jullie op elke zending verzendkosten kunnen berekenen. Wel bemoeizuchig hè? Maar dat zit in mijn aard. Groet Coby Blom

Superfijne online shop

Goed assortiment en altijd alles keurig bezorgd. Service is ook prima.

Een fijne broek van Brax snel bezorgd in een mooie doos

Ik draag graag de broeken van brax omdat die mij goed passen. Zo ook deze keer. Een fijne broek supersnel bezorgd. En ook nog met een leuke korting..

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM