Filtre

Top webshop

Zeer tevreden. Niet alleen snelle levering, maar ook zeer mooie kleding met een uitstekende kwaliteit. Ook zeer te spreken over de klantenservice. Ik woon totaal niet in de buurt van een deze winkels, dus ik moet wel shoppen via de webshop. Ik ben klein en slank en daardoor staat lang niet alles. Maar ik kan altijd bellen met vragen over het kledingstuk dat ik op het oog heb. Ik heb dat onlangs gedaan en ze gingen op zoek naar de de sweater en rok om te kijken of het inderdaad bij elkaar past. Dat vind ik topservice. Het pasten goed bij elkaar en zo heb ik weer een fantastisch setje bij elkaar gescoord.

prima service, fijne webshop

snelle levering, verzorgd aangekomen.

Is heel erg goed

Heel fijn om online te winkelen.

Uitstekend!

Snelle levering,keurig verpakt! Gewoon helemaal goed!

zeer tevreden met aankoop

Gardeur broek in outlet gekocht en ben er erg blij mee. Ook levering was zeer snel. Aan te bevelen om hier iets aan te schaffen.

Supersnelle service!

Al de volgende werkdag mijn internet bestelling in huis.Keurig verpakt en de kwaliteit van het bestelde item altijd goed. Een minpuntje: dat je tegenwoordig 5 euro moet betalen voor de retourzending.....

De service is prima

een meer gedetailleerde omschrijving van:" hoe valt het artikel" zou duidelijker zijn voor de maat

Keurig ingepakt, snel geleverd

Mooie produkten, snel geleverd in een mooie stevige verpakking en retourneren kost altijd 5 euro!

Fijne site om online te winkelen.

De site geeft goede informatie/beschrijving over het artikel, zoekfuncties werken goed en de foto's geven goed beeld van artikel. Een top klantenservice.

Die broeken passen mij perfect,ook heel goede kwaliteit

Ik vind die wel erg goed en zal zeker nog een andere keer bestellen

snelle service, smaakvol verpakt.

Handig in deze "coronatijd" om zonder persoonlijk contact zaken te kunnen doen! Sowieso mooie site.

Vlotte bezorging

Na overleg met de klantenservice is de aankoop snel geleverd

Mocht zich een probleem voordoen, wordt ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan, het wordt meteen opgelost, uitstekende service.

Snel, keurig, prachtig verpakt!

Geen enkele aanmerking! Alleen maar positief! Mooie collectie!

Altijd een feestje!

Mooie items en goede service maken online shoppen tot een feestje.

Uitstekende service

Uitstekende service, komen afspraken na, vele merken, ga zo door.

netjes

dik tevreden met de levering van mijn bestelling alles volgens de afspraak en keurig verpakt

Snel en duidelijk

Snelle levering. Heldere communicatie.

perfect

Jeroen Beekman, Perfect. Zeer snelle bezorging, je krijgt echt een cadeautje zo mooi verzorgd en verpakt. Mooie merken. Beveel jullie zaak/site aan.

Altijd top

Ik bestel graag bij Jeroen beekman

Mooie kleding

Kwalitatief goede merken kleding. Snel geleverd. Helemaal in orde.

Doen wat beloofd

Product en levering keurig !

Snel, goede verpakking, uitstekend product.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe broek. Hartelijk voor een uitstekende afwikkeling van deze aankoop.

Niets op aan te merken.

10 Escudo