Filtre

Fijn om hier te bestellen.

Snelle levering, netjes ingepakt, en achteraf betalen ook fijn en goed geregeld.

Positief

Makkelijk zoeken op website. Bestellen gaat gemakkelijk.

Mijn eerste bestelling was te groot, snel een maat kleiner besteld. Die past gelukkig perfect. Het retourneren ging makkelijk en het geld stond snel weer op mn rekening.

Kleur viel tegen

Was blij met de Capri maar heb uiteindelijk de broek teruggestuurd. Vond de kleur iets “ te knal “ van kleur! Verder prima service!!! Vr gr Wietske Bakker.

Superrrrrr

super goed erg tevreden

geweldig

Ik bestelde een jumpsuite, mooier dan op foto! Snelle levering!

Mooie merken, mooie kleding

Jurkje maat 36 besteld, dat stond ook op het prijskaartje maar in de jurk staat maat 38??

Bestelling is netjes afgeleverd!

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

Prima ervaring met jullie webshop.

Jullie collectie is heel erg groot,zeker van Airfield en Joseph Ribkoff. Ben ik erg blij mee.Je spaart ongemerkt ook nog leuke punten.

Snel en netjes

Erg fijne service!

Prettige webshop met afterpay mogelijkheid. Snelle levering en mooi verpakt.

PAKKETJE ZEER NETJES VERPAKT EN HEEL SNEL IN HUIS

Groot aanbod en snelle levering

Fantastisch!

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit en een uitgebreid assortiment kortom helemaal top!

Prima. Alles verloopt tot nu toe zoals het moet

De bestelling wordt prachtig verpakt in de mooie doos. Heel netjes!

Kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en service. Veel keuze, snelle levering

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Snelle en keurige levering

Goed verzorgd. Mooi product. Brax capri .

Ik was erg blij met het ontvangen van mijn bestelling. Toen ik echter een dag later langs de winkel liep en zag dat je 10% extra kassakorting kreeg voelde ik me toch bekocht. Per saldo heb ik dan toch naar mijn idee €7.18 teveel betaald.

Zoals altijd snelle levering

Ik bestel vaak hier. Ze leveren snel, ik heb de fysieke winkel nog niet bezocht maar dat ga ik ook eens doen .

Prima geregeld!

Snelle levering, was wel verkeerde levering maar na één telefoontje was dat opgelost de volgende dag de goede levering in huis.

Alles goed geregeld

Goed, alhoewel ik het altijd lastig vind om online kleding te kopen. Voor mij is het belangrijk om de stof te voelen en te zien hoe iets staat. Koop dus zelden online kleding

Webshop werkt prima, verzending goed, netjes en snel en de jas is super!

Uitermate tevreden

Onze bestelling werd volgens afspraak binnen 3 werkdagen geleverd. Alleen de wijze waarop de kleding wordt verpakt is al een cadeautje!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM