Filtre

erg mooie kwaliteit kleding

zeer overzichtelijke webshop, goede filters die je kan gebruiken. Goede prijs/kwaliteitsverhouding (in de Sale).

alles naar wens. Snelle levering. Netjes verzorgd

Alles naar wens. Snelle levering. Netjes verzorgd bedankt

Uitstekend.

Alles vlekkeloos verlopen. Uw site aanbevolen aan dochter welke inmiddels ook een bestelling heeft geplaatst.

Uitstekende webshop

Kwalitatief prima producten, snelle en correcte bezorging.

fijn assortiment

duidelijke website en volop keuze

Als ik wat nodig heb kijk ik graag op de website Ik bestel dan maar jammer is mijn maat niet altijd goed. De bestelling nogals eens retour en de verzendkosten retour voelt niet goed.

Compleet bedrijf .

Ik koop al jaren mijn broeken bij deze webshop , en altijd goede keuzes .

Keurig netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Super snelle levering

uitstekend

Snelle bezorging en keurig verpakt

op tijd geleverd en mooie producten. pasvorm goed en product voldoet aan mijn eisen.

Fijne, overzichtelijke webshop met mooie collectie. Bestelde artikelen worden snel geleverd

Geweldige service!

Mooie kleding, perfect verpakt en verzonden!

Mooi vest en broek gekocht. Keurig verpakt en ook snel ontvangen. Ik ben zeer tevreden en kan niks noemen wat beter zou kunnen.

Goede kwaliteit en snelle levering

fijn en betrouwbaar bedrijf

Perfecte service en prachtig kwaliteitsproduct.

Beter kan niet!

Snel en netjes geleverd!!!!

Mijn ervaring met deze winkel is TOP!!

Heel tevreden

Snelle en goede service.

Ik koop er altijd graag, netjes correct,

Positief, blijf zo doorgaan

Ik vind dat alles altijd zo keurig is ingepakt en ziet er uit als een “surprise” en de mode is van hele goede kwaliteit en valt me nooit tegen !! Super! Groetjes een tevreden klant!

Degelijk aanbod en snelle levering

Mooie collectie

Ik had bestelt en mooi binnen drie dagen geleverd. Mooie collectie. Ik zal blijven bestellen ( heb ik al gedaan) Top Jeroen Beekman.

uitstekend

Twee bestellingen los van elkaar besteld keurig twee dagen later samen bezorgd. Aansluitend nog contact gehad met de klantenservice dat was een prettige ervaring

snel, correct en goede merken

Zelf winkel ik altijd online, het is een goede webshop. En de bezorging is altijd correct. Ook telefonisch goed bereikbaar

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM