Filtre

Snelle en correcte levering

Vooraf gebeld met de klantenservice over maatadvies nav de maattabel. Prima advies,prettig gesprek. Jurk past daardoor goed. (de maten in de tabel stelden iets anders voor)

Prima en fijne online shop

De winkels fysieke winkels zijn voor helaas te ver weg, dus shop ik hier regelmatig online. Voldoende assortiment, prima en snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt

Trui voldoet volledig aan omschrijving. Keurig en professioneel verpakt, snel geleverd. Zelfs bij uitverkoop gratis verzenden.

Hele fijne online winkel

Snelle levering, goed ingepakt, makkelijk terug te sturen. Kortom ik ben zeer tevreden.

goede ervaring met ontvangen/en retouren van kleding

zeer prettig

Goed verzorgd. Levering op tijd.

Goede kwaliteit, snelle levering

JB verkoop kwaliteitskleding. De sale gaf een mooie korting + 10% extra klantkorting. Levering was snel.

Heel fijne webwinkel !

Goeie service

Prima Webwinkel

Goede keuze en kwaliteit, er wordt netjes geleverd, retourneren is makkelijk en wordt goed afgehandeld.

Goede, snelle levering.

Verkoop van goede merken met goede kwaliteit. Ruime keuze.

Snelle levering en mooie betaalbare mode

Snel geleverd, netjes verpakt. Hele mooie collectie in de webshop!

Goed en betrouwbaar

Goede kwaliteit en service.

De site is overzichtelijk en snel. Het bestellen gaat gemakkelijk en het wordt altijd snel geleverd. Ook het retourneren en terugstorten van het geld geeft nooit problemen.

Goede website, leuke merken, snelle levering.

Uitstekende service.

De bestelling was volgens afspraak zeer snel geleverd.

Betrouwbaar, snelle levering, netjes verpakt, snelle afhandeling!

Zoals eerder omschreven.

Fantastische collectie

Ik koop al enkele jaren online mijn kleding bij Jeroen Beekman. Grote collectie met ook grotere maten. Ben een fan van Ribkoff, Faber en Frank Walder en fijn dat zij dat allemaal verkopen. Levering gaat soepel en wordt mooi verpakt verzonden. Complimenten.

Correct met retourzending

Mooie webside

Prima geregeld altijd

Alles wat ik bestel is altijd goed gegaan en geen problemen ook niet met geld terug krijgen wordt ook meteen geregeld, echt prima

Snelle levering, goede service

Mooie collectie

Veel mooie collecties, hoge kwaliteit en prima prijs-/ kwaliteit verhouding en service.

Perfecte service.

Snelle levering. Netjes ingepakt. Top service!

Grote collectie en mooi verpakt bezorgd.

Mooie mode en grote collectie .Een hele overzichtelijke website en de bezorging is super geregeld en verpakt.

Het artikel voldeed niet aan wat ik ervan dacht.

Ik heb de broek geretourneerd, omdat deze in verhouding: Prijs en stof, mij niet voldeed. Het spijt me zeer. M.vr.gr.

super te woord gestaan aan de telefoon

snelle levering top

10 Escudo