Filtre

Prima verzorgd, keurig ingepakt

Snel geleverd. Voldoende mails mbt voortgang en levering.

Super service !

Super service. Snel verstuurd!

Betrouwbare webshop, snelle service

Goed, snel, goede prijs/kwaliteit

Bestelling was goed te volgen. Zeer goed verpakt. Ik beveel Jeroen Beekman mode graag aan. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste bij Jeroen Beekman

Top bedrijf snelle levering en retour betaling

Nette levering en op tijd, bij retournering wordt er netjes melding gemaakt van ontvangst. En de terug betaling netjes conform belofte.

Zeer tevreden klant

Snelle levering en teruggave geld bij retournering

Snelle levering en keurig verpakt.

Zie boven

2 januari bestelt en het werd pas 7 januari verzonden. Normaliter gaat dat sneller. Verder een prachtige jurk en ook nog eens met korting. Mooi ingepakt. De klantenservice was heel netjes.

heel goed

Snel bezorgd; heel goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

Mooie website. Had een jurk besteld, alleen de kleur stond me niet mooi, Retourgezonden en met 3 dagen geld teruggestort.

Echt super bedrijf!

Heel snel geleverd en prachtog verpakt als een kadootje. alleen jammer dat als jullie een bedrag terug storten dat daar niet de afzender opstaat ...in dit geval buckaroo

Snelle levering en een mooie trui

Goeie kwaliteit en juiste pasvorm

Zie boven

Snel

Mee denkende receptioniste / telefoniste. Zeer fijn Dank je wel

Mijn bestelling werd in twee gedeeltes geleverd. Keurig op de hoogte gebracht. Mooi verpakt, de uitstraling hiervan zegt voor mij iets over de kwaliteit, liefde en zorg voor de kleding.

super

Was aan twijfelen tussen 2 maten, heb met een medewerkster van een winkel gebeld. Heel correct mij geholpen. toen keuze gemaakt.

zeer tevreden !

Goede merken,grote collectie. Ook in de sale nog veel maten beschikbaar. Snelle verzending.

Snelle levering.

Super webshop!

Snelle verzorgde levering.

Top service!

Heb ruiling gedaan Goede service ,zeer mooi ingepakt !

Boven verwachting.

Ik bestelde in de laatste week van het jaar. Een hectische tijd, maar binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Mooi verpakt!!!

Uitstekend!

Super service en heel erg klantvriendelijk!

perfecte service

al diverse keren via website kleding besteld, mooie collectie en supersnelle en correcte levering

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM