Filtre

Goede service!

Mooie kleding, goede prijs, goede service! Aanrader!

goede voorraad, snelle verzending

positief !

Besteld maar voorraad klopt niet...

Het bestelde jasje bleek toch niet meer voorradig te zijn. Week gewacht op bericht, vond ik te lang. Wel kortingscode voor volgende bestelling ontvangen.

Alles goed en verzorgd geregeld!,

Slecht

Mijn pakketje werd bezorgd in Voorhout daar zelfs weer afgegeven bij de buren Er zat een jas in van ruim 400 euro Ik was niet blij

Snel en goed!

Snel en goed!

Snelle afhandeling retour

Besteld op donderdag en zaterdag bezorgd wel snel maar normaal is het de ene dag besteld en de volgende dag in huis. Artikelen waren goed verpakt. Retour sturen was ook heel gemakkelijk en geld ook snel teruggestort

Uitstekend bedrijf om bij bij te bestellen.

Een jas voor m’n vrouw gekocht. Binnen enkele dagen de jas vakkundig verpakt in een doos ontvangen. Helaas paste de jas niet zo goed bij haar. De retour is ook bijzonder vlot afgewikkeld. Kortom een uitstekend bedrijf om bij te kopen.

Zoals beloofd levering binnen 3 dagen. En een artikel retour ook heel goed afgehandeld.

Snelle levering van het bestelde artikel, uitstekende kwaliteit kleding!

Binnen 2 werkdagen kreeg ik het bestelde artikel aan huis bezorgd, het was bijzonder goed en netjes ingepakt dit voelde alsof ik een cadeautje kreeg op mijn verjaardag!!!

Klantvriendelijk

Geeft ruim de tijd om je eigen keuzes te maken. Kan daarbij vriendelijk adviseren.

Snelle en correcte verzending

Artikel zeer snel ontvangen helaas was te ruim aan de hals. Bij terugzending werd het betaalde bedrag heel snel terug gestort.

Mooie site en top bezorging

Super afgehandeld

Jeroen Beekman Mode doet wat het beloofd!

Jammer dat van Marc Cain maat 1 weinig wordt aangeboden. Dat was de reden dat ik een jas in maat 2 toch moest retourneren, omdat deze echt te groot was.

Vlot. Uitstekende kwaliteit!

Prettig bedrijf. Goed benaderbaar. Nederlands. Kwaliteitsspullen.

Top.

Top.

Eenvoudig online bestellen + levering bij afhaalpunt in de buurt

Op zoek naar een zelfde jeans broek, kon ik met uitgebreide informatie op de website eenvoudig een bestelling plaatsen. Mooi verpakt en heel snel geleverd. Persoonlijk, vind ik het ook prettig als je de keuze krijgt om een pakket bij een afhaalpunt in de buurt af te halen, zodat een pakket niet bij de buren wordt afgeleverd bij afwezigheid.

tevreden

vlotte afhandeling via de computer, keurig bezorgd in een stevige doos.

Snel en goed

Snel geleverd en ook een mooi product. Duidelijke beschrijving op de website.

Snelle levering...

De ene dag besteld en de volgende dag verstuurd. 2 dagen later had ik de bestelling al in huis. De shirts waren helemaal okay en ik weet zeker, dat ik vaker gebruik gaat maken bij dit bedrijf.

Helemaal goed

Bestelproces plus afrekening probleemloos evenals verzending en bezorging

Super snelle levering

Goede snelle levering, prima site. Prachtige jas besteld en gehouden top.

snelle service, goede kwaliteit kleding

Heel goed!

Als ik iets bestel dan is het er ook na 1 of dagen. Is de maat niet goed, dan reserveren ze gelijk de maat die ik nodig heb en sturen het gelijk weer op als mijn retourzending binnen is. Allemaal goed geregeld!

Vlotte snelle service

Via e mail snel bericht en vlotte afhandeling

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM