Laden reviews...
159 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Customers consistently praise fast shipping and careful packaging. The overall experience is positive with reliable delivery and helpful staff. Returns and exchanges are handled smoothly, contributing to a high level of trust and satisfaction.
Zeer snelle en keurige verzending!
13 August 2022
Pita
Ridderkerk
Altijd op tijd geleverd en mooi, duurzaam verpakt!
11 August 2022
Anita
Lelystad
Mooie kleding en merken
11 August 2022
Diana
Rotterdam
Twee jurkjes besteld, snel geleverd, keurig verpakt. Zeer tevreden! Zal zo weer online bestellen bij dit bedrijf.
Denise
DE RIJP
Mijn eerste ervaring bestelling bij Jeroen Beekman is fantastisch. In de webshop artikelen goed omschreven, leveringsdatum volgens afspraak, artikel mooi verpakt en alles compleet indien ik zou willen retourneren. Kortom: bij dit bedrijf ga ik zeker vaker bestellen en voel me daar heel goed bij. Chapeau.
Elly
Heerlen
Nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik een mail dat er 10% extra korting op de sale werd gegeven....., een telefoontje, vriendelijk werd ik te woord gestaan, geen enkel probleem mevrouw dat verrekenen we gewoon! Dezelfde dag was het al verrekend, dat noem ik nog eens klantvriendelijk en een super service! Ga zo door!
Marja
Dinteloord
Goede merken
Marian
Nijverdal
Snelle levering. Presentatie op website kan beter, iets meer uitleg product
Sophie
Rotterdam
Bestellen en daarop volgende levering helemaal prima. Het merk Cambio ken ik. Ik heb altijd maat 40. Helaas was dit model in de tailleband strakker. Een grotere maat wordt dan over het geheel te groot. Dank voor uw perfecte service. Met vriendelijke groet, Riny van Vuuren.
Riny
Weert
Bestelling en leveringsproces zijn uitstekend
Toos
Etten-Leur
telefonische informatie zeer matig. retourmelding ook traag.
Beveelt niet aan
M.J.H
Son
Een heel correct bedrijf waar alles super is verlopen met mijn bestelling.
Josée
Maasmechelen
Mooie en fijne truitjes in maat m met een goede pasvorm en goede kwaliteit.
Willemien
IJsselmuiden
Al vele keren artikelen besteld en altijd tot volle tevredenheid
Elly van Impelen
Odijk
Positieve ervaring! Degelijk product en snelle levering.
Ingrid Vanhaverbeke
Sint-Kruis
Alles klopte verzending bezorging tevreden
Lida
Kockengen
Koop al jaren op deze site, mooie en grote collectie voor ieder wat wils. Goede service en alles heel verzorgd verpakt.
Marian
Muiden
Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij J B en en had hem snel in huis en zat prachtig verpakt in een mooie doos terwijl het toch een sale product was. Niet zoals sommige bedrijven in zo’n plastic zak. Dus ben zeer tevreden en zal zeker meer gaan bestellen!
N
Albrandswaard
Ben heel tevreden met mijn aankoop bij jullie.selle bezorging . Ik ben een tevreden klant
Ginie
Gasselte
Goede website en snel en netjes geleverd.
Corrie
Uithoorn
Zeer vlotte, correcte en snelle levering van mijn artikel.
Huguette Gijbels
Heusden-Zolder
Snelle en nette levering
Toos van Erp
Heesch
Prettige website, snelle verzending.
Marianne
Rosmalen
Duidelijke website, snelle levering en netjes verpakt in de bekende oranje doos.
Riet
Doorn
Zeer snelle levering in uitstekende verpakking. Ruim assortiment en vakkundige raadgeving.
6 August 2022
Hendrika