Prachtige blouse

Mooie blouse, precies als de foto's en omschrijving. Prachtig verpakt. Echt een cadeautje.

Mooie kleding.

Heb weer mooie kleding ontvangen, in een goede verpakking. Top.

Snel en correct

Prima geleverd

Helaas viel de jurk jammer genoeg tegen waarna ik hem weer retour is gegaan

Goede en snelle levering van prachtige kleding

Veel keuze, bestelling wordt snel verwerkt en verstuurd. En wat fijn dat als de maat niet goed is en je om wilt ruilen, dat heel makkelijk kan bij jullie. Dat is heel prettig.

Fijne klantenservice en goed bereikbaar per telefoon. Je wordt heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen met je vragen. Voor mij is dit heel belangrijk.

Snelle levering,keurig verpakt

Prima zaak,keurig en snel geleverd.

Kwaliteit kleding uitstekend en goede service.

Alles goed geregeld en prima klantenservice

Kwalitatief zeer goede kleding, correct ontvangen en heel blij mee

Vlotte, snelle levering!

Zeer tevreden over de leveringen van Jeroen Beekman. Overzichtelijk, snel en betrouwbaar. Ook als iets retour wordt gezonden, snel geld terug.

Snelle en mooi verpakte service

Zeer betrouwbare , goede webshop, Fijn om daar te shoppen . Enige wat jammer is : bij retourneren € 5 betalen , ondanks als je iets duur kiest. Verder aanrader om daar aankopen te doen

Fijne webwinkel.

Duidelijke webshop. Het artikel wordt goed omschreven. De bestelling wordt keurig bezorgd!

alles perfect.

Prettige winkel. Kleding die ik heb besteld was zeer zorgvuldig en mooi verpakt.

Prima service!

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd

Goede website. Perfect en snel geleverd.

Uitstekend!

In eerste instantie een blouse besteld in mt 42. Omdat ik twijfelde heb ik telefonisch contact gezocht en de bestelling omgezet naar een andere mt. Erg vriendelijk te woord gestaan. Had bij de eerste bestelling gekozen voor achteraf betalen, nu moest wel het artikel meteen betaald worden. Na overschrijving had ik de blouse enkele dagen erna binnen. Ben heel tevreden!!

Snelle levering en artikel was keurig verpakt. Mooie merken in assortiment.

Snelle en correct verpakt bezorging

Ik ben heel tevreden.

Perfect geregeld

Simpel bestellen en afhalen bij PostNL punt. Geweldig

Erg goed bevallen!

Fijne website, goed aanbod van kleding en perfect afgeleverd!

Top !

Zoals altijd een correcte en snelle levering. Website is duidelijk en werkt goed. Zeker een aanrader.

Perfecte realisering van de bestelling.

Niets te wensen over

Snelle en zorgvuldige service

Makkelijk bestellen en de levering verliep vlot. Kleding was netjes en zorgvuldig ingepakt. Retourformulier duidelijk , ook al was dat niet nodig.

snelle service

Een mooi aanbod van kleding, snel thuis bezorgd. Helaas was de maat niet goed, maar via de mooie doos weer snel teruggestuurd. Nu wachten op de juiste maat, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM