Fijne winkel, mooie merken, snelle levering en netjes verpakt. Een aanrader!

Grote collectie, keurige verzending

Heel tevreden. De verzending was binnen de aangekondigde termijn.

Geweldige fijne website, werkt heel fijn en overzichtelijk. Mooie kleding, veel keus, goede kwaliteit, vele mooie merken. Klein minpuntje als je iets terug moet sturen is nu wat lastiger, eerst zat er een retourlabel in en dat vond ik fijner. Maar daar moet ik even aan wennen!

Mooie webshop, snelle levering in mooie verpakking en prima service

Altijd heel verzorgd

Bijna altijd wat ik verwacht, soms is een stof niet zoals ik verwacht.

Winkel met mooie merken en de verzending ziet er piekfijn uit

Ik heb geconstateerd dat ruilen voor bv een andere maat niet meer gratis is. Op dit moment is het ook niet mogelijk de bestelling naar een afhaalpunt te laten sturen. Dit vind ik minpunten. Verder alleen pluspunten.

Een fijne winkel met mooie kleding. Ook de webshop is top.

Ik ga met vriendinnen vaak naar Hoorn, daar zit een winkel van Jeroen Beekman. Ik heb er al van alles gekocht. Mooie jassen, broeken en zelfs in de uitverkoop een prachtjurk. En nog een bakkie koffie ook voor de liefhebber. Klantenservice ten top.

Goede webshop

Duidelijke webshop. Bestelling wordt snel en netjes verpakt verzonden

heel tevreden

Ben een tevreden klant

Kleding is goed verzorgt

De geleverde kleding is altijd heel netjes verpakt.Toch zal ik waarschijnlijk niet meer online bestellen omdat de Nieuwe retour procedure voor mij te ingewikkelt is en in Amersfoort zijn er weinig dhl punten in mijn buurt. Mvg.Marita Müller ps. Post nl is Vele malen makkelijker

Altijd met liefde en zorg verpakt, Top!

Zoals ik hierboven heb beschreven.. En snelle levering

Heel goed.

De bestelling was gauw gedaan.Goed ontvangen. Ik kan maar een ding zeggen. Zo blijven is erg goed en prettig. Groetjes, Corrie Vreeker

Ik werd perfect op de hoogte gehouden

Ik wist precies wanneer het bestelde ingepakt en verzonden werd. De artikelen zijn erg netjes ingepakt en komen daardoor ook ongekreukt aan.

Altijd goed,prachtig verpakt, duidelijke website,alles wat ik bestel past ook perfect.

Snelle levering !

Uitstekende service

Ik wilde het artikel snel in huis hebben ivm een aanstaande afwezigheid in het buitenland. Dus eerst telefonisch contact opgenomen of levertijd sneller kon dan de 1-3 dagen. Dit bleek afhankelijk te zijn in welk filiaal het bestelde artikel lag. Er werd tijdens telefonisch contact nagegaan waar het artikel beschikbaar was en daardoor wist ik dat ik het nog voor mijn vertrek naar buitenland kon bestellen. Diezelfde dag is het artikel nog verstuurd. Top servide

Omdat de fysieke winkels niet bij mij in de buurt zijn, heb ik alleen ervaring met online bestellen. De website is klantvriendelijk waarop alles gemakkelijk te vinden is. Er is een ruim aanbod van kwalitatief mooie merken met regelmatig leuke acties. Een prettige zaak om online bij te shoppen! Snelle verzending in mooie, stevige verpakking.

Goede eerste ervaring

Vlot geleverd, netjes verpakt, goed ip de hoogte gehouden via mail

Kreeg geen melding dat het langer duurde vanwege de drukte

Kreeg geen melding dat de levering langer duurde.

Helaas verkeerde maat ontvangen

Vervelend maar ik neem aan dat het opgelost wordt. Andere ervaringen altijd goed.

netjes verpakt

Erg tevreden

Jurk zit erg mooi en het is een fijne stof

Geheel naar wens

Van bestelling naar bezorging alles keurig

jeanskleed marccain zeer mooi artikel

zeer mooi artikel en zeer vlugge levering

Prima webshop

Fijne webshop. Groot assortiment. Snelle levering. Bestelling keurig bepakt in een mooie doos. Voor herhaling vatbaar.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire