Echt correct ,de hele afhandeling Je kan ze vertrouwen

Geweldige service

Had een sweater besteld,maar de kleur viel wat tegen,kon zonder problemen omgeruild worden,zonder dat ik zelf verzendkosten moest betalen! Top!!

Goede service, in mijn geval met een omruilprobleem. Vriendelijk opgelost!

prima producten, prima service

Blij met het geleverde en zeer snel geleverd en keurig verpakt

Super goede webshop, trui was prachtig verpakt en snel verstuurd.

Ze verkopen prachtige merken en sturen je bestelling in een prachtige verpakking; je bent gewoon een “cadeautje” aan het uitpakken! Ik word daar blij van!☺️

Uitgebreide collectie! Verzorgd verzendpakket!

Er is een ruime keuze uit de diverse collecties van mijn favoriete merken. Verzending gaat in verzorgde en stevige verpakking.

Snelle levering.

Goede service….mooie verpakking.

top

Goed .

Binnen 2 dagen in huis

Binnen 2 dagen in huis

Net bedrijf

Net bedrijf, reageert snel op een mail. Snelle levering. Aardig personeel. Een aanrader.

Heel goed snelle afhandeling .

Voor mijn is het goede manier om bij jullie te schoppen , mooie mode .

Bestelling binnen 1 dag geleverd.

Al lange tijd heel tevreden

Tijdens de eerste lock down had nieuwe kleding nodig en via Jeroen Beekman heel goed geslaagd! Kwaliteit hoogwaardig, verzending keuring, ruilen geen probleem. Kortom: Een aanrader!

Fijn shoppen

Heerlijk shoppen bij Jeroen Beekman groot assortiment, super snelle levering

Snelle levering en super kwaliteit.

Mooie producten en goede service

De geleverde artikelen zijn van prima kwaliteit en de aflevering en evt. afwikkeling van retouren/ruilen verloopt vlot.

Supergoed

Snelle bezorging, goed verpakt en super kwaliteit.

Mijn bestelling werd vlot bezorgd en heel mooi verpakt. Daar was zorg aan besteed.

Snel, goed en netjes afgeleverd.

Netjes en snel

Escudo 10

8305 BM Emmeloord

0527 61 82 82

Over Jeroen Beekman Mode

Jeroen Beekman Mode is een Nederlandse modewinkel met een uitgebreid assortiment dameskleding van bekende merken. Het bedrijf combineert stijl en kwaliteit met een focus op persoonlijke service, zowel in de fysieke winkels als online. Jeroen Beekman Mode biedt trendy en klassieke kledingstukken voor diverse gelegenheden, gericht op de modebewuste vrouw.