Uitstekend!

Ik heb cambio broeken besteld bij Jeroen Beekman. Ik was bekend met de maat en het model, dus het was een vrij veilige keuze. Maar de artikelen werden snel opgestuurd en de broeken pasten uitstekend! Ben er erg blij mee. En ervaring uit het verleden heeft me geleerd dat ook het retourneren eenvoudig is bij Jeroen Beekman. Bovendien heb je ook snel je geld terug. Al met al voor mij een veilige en goede optie, zo op het internet bestellen in deze corona-tijd! Bedankt!

Goede service. Vlotte afhandeling. Snel in huis.

mooie kleding, snelle levering

Goede ervaring met Beekman. Snelle levering, mooie kleding ,heel veel keuze, bij retour snel mijn geld terug. Ga zo door !!

Tevreden

Mooie website duidelijke foto's en snelle levering

Prettig contact met Medewerkster aan telefoon

Ik had veel vragen, deze werden telefonisch erg vriendelijk beantwoord door Naomi( als ik het goed heb qua naam). Contact was prettig !

Werkelijk prachtige website!

Prima vlotte levering, helaas jurk retour maar dat was mijn eigen fout. Jurk te klein besteld...ja, die coronakilo's.

De website is heel goed opgezet. Alle producten worden gedetailleerd getoond. De bezorging is snel en goed verzorgd. Een pakketje van Jeroen Beekman is echt een cadeautje.

Een betrouwbare partner in aanschaffen van mooie mode

Duidelijke site, snelle afhandeling van het leveren van de bestelde producten. Evenals de retour zending die snel en accuraat verwerkt wordt. Een aanrader.

Snelle service en altijd is het artikel zoals de beschrijving en afbeeld staat op de site!

Zeer positief, kom al jaren graag in de winkel in Barneveld!

mooie mode en snelle service

Bestellingen zijn binnen 2 dagen in huis, netjes ingepakt. De nieuwste mode, top winkel!

Mooie kleding en netjes geleverd in een doos.

Goede kwaliteit kleding, nette levering in een doos.

Fijn shirt, snelle levering!

Ik ben blij met mijn leuke shirt van Geisha. De maat klopt meteen en het is erg snel geleverd. Fijn!!

Fijne, snelle verzending.

Fijne site, snelle verzendig, netjes verpakt.

Prettige webshop en snelle levering

Prima service en levering

Keurig geleverd

Snelle en correcte levering

Jullie zijn altijd vriendelijk

Zeer klant vriendelijk

Ik heb gebeld en werd super te woord gestaan en geholpen gr lia

Top verzending!

Mooi verpakt en ik was tevreden met mijn jas!

Precies wat ik wilde, op tijd en netjes geleverd.

Fijn! Precies wat ik wilde

Leuke winkel

Levering is snel.

Leuke winkel, mooi assortiment; goede service en snelle terugbetaling vanuit de webshop

Zie boven. Alleen onlangs bestelde ik blouses van Summum. Daarvan vond ik de kwaliteit niet best. Kreuk en koppig katoen. Dat heb ik ook aan Summum laten weten. Verder is het altijd prima.

Correct en snel

Correct en snelle levering en mooi verpakt

Mooie kleding, betrouwbaar, keurige service

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM