Fantastisch!

Mooie website met een goede omschrijving van de kleding en materialen. Ruime keuze. Voldoende voorraad. Goede klantenservice. Netjes verpakt en snelle goed te volgen levering.

Stijlvol en aandacht voor klant!

Recentelijk heb ik een leren gilet besteld en na twee dagen ontvangen. Afgezien van de vlotte verzending was ik ook blij verrast met de zorgvuldige verpakking.

Mooie jas, super deal

Mooie jas, normaal voor een hoge prijs te koop, nu voor de helft bij Jeroen Beekman gekocht. Snelle levering, heel blij met mijn jas.

Kleding in orde. Snel bezorgd.

Zeer klantvriendelijk!

‘Genaaid’

Ik had een mooi pak besteld en direct betaald uiteraard. Fijn in deze tijd dat het zo kan. Verzending kosteloos. Toen het pak wat mij betreft niet goed stond erbij het terug wilde zenden... zag ik dat €5 voor eigen kosten kwam. Voortaan maar beter kijken bij de bestelling van Beekman. Kortom ik voel me achteraf financieel genaaid en bestel niet weer bij Beekman

Prima bedrijf met goede service

Heb toch nog een kanttekening als het gaat om online kopen. Het blijft moeilijk om de juiste maat te kiezen. Mijn laatste aankoop was een blouse van Marc Cain. Omdat ik al diverse kledingstukken van Marc Cain heb, weet ik dat ik bijvoorbeeld voor een gerende blouse no4 (40) nodig heb, maar voor een top no5 (42). Daarnaast kun je je nog al eens vergissen in de kleur op de foto. Advies aan Jeroen Beekman Mode: In de rubriek 'Hoe valt het artikel' kan meer nuance worden aangebracht. Ik zie bijna altijd staan 'Dit artikel valt normaal'.

Om te beginnen de klantenservice gebeld over juiste maat, pasvorm en materiaal. Rustige, fijne uitleg. Was precies wat ik bedoelde en wat zij beloofde. Ben enorm tevreden.

Efficient en betrouwbaar

Goede website Verzending snel

Altijd fijn om een pakketje van Jeroen Beekman te krijgen!!

Super !!

Goede snelle service

Heel goed Nette verpakking

Leuk artikel dat zo in huis was! Super!

Mooi verpakt en snel bezorgd! Top site!.

Netjes

Super vriendelijk, duidelijk en netjes verpakt, de afterpay keuze ook heel fijn Duidelijke omschrijving van materiaal is voor mij heel belangrijk

Kwaliteit en de snelheid waarin het geleverd word

Ik ben zeer tevreden over jullie merken en kwaliteit en ik vind het prettig zonder Account te maken, ik vergeet nogal een een wachtwoord ,en de snelle levering vind ik geweldig,!!!!!!

Snel en service

Bestelling snel geleverd

Fijn om bij Jeroen Beekman online te winkelen. Overzichtelijk, kwaliteit en mooie kleding op de website

Fijne winkel

Mooie kleding, aanbod veel zondig. Snelle levering. Contact prima. Retour kosten te hoog.

Snel en makkelijk

Bestellien is makkelijk, keurig verpakt en snel afgeleverd door PostNL

Fijne winkel met prima service

Ben altijd erg tevreden.

Goed verzorg, snelle service!

Mijn eerste ervaring met Jeroen Beekman mode was geweldig.

Mijn eerste online aankoop en meteen perfect.

Heerlijke stoen prima pasvorm. En dat voor deze prijs!

goede service

Service en verzorging van de artikelen prima,

Mooie veelzijdige collectie met veel mooie merken. Snelle levering en keurig verzorgd met een goeie service. En je spaart ook nog punten voor elk artikel wat je koopt.

Keurig verzorgd opgestuurd! Snelle levering Mooie merken

2 maten besteld, heeft snelle levering en snelle terugbetaling van de retour goederen.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM