Zeer tevreden over snelle afhandeling en levering

Zeer tevreden!

Mooie merken en perfecte levering.

fantastisch

Mijn ervaring met het online shoppen bij Jeroen Beekman is fantastisch. De kwaliteit van de kleding is prachtig. De bestelde goederen werden keurig in een mooie doos verzonden. Het goede product en de bestelde maten. De after pay is eenvoudig en practisch. Ik ben een tevreden klant en kom hier zeker terug.

Kwaliteit van de artikelen en van de levering zijn altijd top !

Ik bestel al enkele jaren bij Jeroen Beekman. De kwaliteit van de artikelen valt mij nooit tegen. Ook de levering is altijd snel en keurig verpakt. Echt een webshop waar anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

goed, maar de bezorging niet.

Ik heb de bestelling nog niet ontvangen. ik kreeg bericht dat het 3 febr bezorgd zou worden, is niet gebeurd, ook verder geen bericht gehad....

Mooi mode en prettig bestellen

Jeroen Beekman heeft een grote collectie om uit te bestellen en het bestelproces verloopt goed en snel. Een minpuntje wil ik de retourkosten noemen. Je wordt a.h.w. gestraft als je iets wil terugsturen. Jammer hoor!

Optijd,netjes verpakt en alles past. Super

Goede ervraring.

Correct

Snel geleverd en goede producten

Snelle levering en prima kwaliteit mantel en sjaal

Ruime keuze,vlug en correct

Zalige ervaring!

Perfect geleverd volgens plan in een mooie veilige verpakking. Dit smaakt naar meer.

Geweldige zaak

De klantenservice is fantastisch en de hele zaak heeft mooie kleding.

Professioneel bedrijf met accurate service!

Jeroen Beekman is een fijne winkel om te komen, Het personeel kent je bij naam, en de service is uitstekend!

De kleding is keurig verpakt en in perfecte staat verstuurd. Bijgevoegde retourformulier e.d. duidelijk. Snelle levering. Perfect geregeld. Bij mijn 2e bestelling miste ik wel de mooie oranje verpakking. Maar die snap ik volkomen.

Leuke webshop met mooie producten

Prachtige kleding, mooi van kwaliteit en als leuke bijkomstigheid mooi afgeprijsd. Blij mee.

Snelle levering, mooie collectie

Prachtige collectie met mooie merken . Snelle levering en prima verpakking . Niets aan veranderen !

Heel goed !

Niets toe te voegen

alles prima voor elkaar en snel afgewerkt

alles prima verlopen

Toch nog goedgekomen

Ik ben tevreden over de trui, de maat is goed..

Koop online met plezier bij Jeroen Beekman

Goede uitgebreide collectie voor iedere smaak, mooie acties & aanbiedingen. Probleemloos bestellen en betrouwbare/nette aflevering! Ik ben alweer paar jaar tevreden webclïent en blijf in toekomst ook online bestellen bij Beekman.

Toppie,zéér netjes verpakt

Altijd alles in orde,perfekt en met veel liefde en zorg verpakt,het oog wil ook wat,nooit lang moeten wachten op een pakje en dit in Coronatijd..... Communicatie ook altijd in orde,ik beveel het iedereen aan om online een pakje te krijgen van jullie,blij jullie te leren kennen.... Mvg; Christina.

Erg goed

Leuke webwinkel met mooie merken, en een prima service

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM