Super geregeld!

Alles vlot afgehandeld Dank U wel

Bestel order zeer goed behandeld.

Zeer goed .

Prima, keurige snelle levering.

Kleding was als verwacht.

Goede webshop mooie kleding

Koop hier graag . Snelle levering en afhandeling. Gebruiksvriendelijke webshop. En natuurlijk mooie kleding merken.

Artikel en service naar de zin!

Goede informatie omtrent verloop van bestelling.

Alles goed verlopen.

Heb nog nooit een broek via internet besteld. Maar ben er heel blij mee, past perfect!.

Snelle verzending met track en trace. Mijn bestelling was zorgvuldig ingepakt. Blij mee!

Duidelijke website

Betrouwbaar jullie komen afspraken na

Snelle en correcte afhandeling,

Snelle verzending en mooie verpakking. Het bestelde kleding was kwam overeen met verwachtingen.

Snel verzonden

Goede zoekfunctie in de shop en je wordt op de hoogte gehouden van de verzending. Pakket wordt snel verzonden. Prima

Prima.

Keurig op tijd geleverd en heel goed verpakt. Mooi materiaal van de kleding. Ik ben heel tevreden over de service.

Grandioos

Mooie website, uitstekend assortiment, snelle levering

Tevreden met mijn aankoop.

Goede pasvorm, mooie kleur en voor mij de perfecte lengte

heel goed

goede service, mooie kleding, mooie Iris magazin etc. Ook via webshop ziet de verzending er perfect uit.

De website is duidelijk. Kleding wordt gedragen getoond. Leuk dat er suggesties bij staan om de look compleet te maken. Kleding is altijd netjes verpakt

Mijn ervaring is goed , ze houden je goed op de hoogte van alles . En hebben een hele mooie collectie van merken en kleding.

Snelle levering en kleding van goede kwaliteit

Prima communicatie

Kreeg snel bericht dat levering iets langer zou duren, omdat een artikel ergens anders vandaan moest komen. Weer snel bericht met leveringsdatum; keurig.

Ik heb goede ervaring

Goede merken Snel verzonden

Na eerste negatieve ervaring, positieve reactie van Jeroen Beekman

De omschrijving van de door mij bestelde blouse op de website was groen, wat absoluut niet overeen kwam met de echte kleur. Deze was mosterdgeel. Ook kwam de kleur niet overeen met de foto op de site. Het was dus helaas niet wat ik zocht en ik heb deze blouse dan ook geretourneerd. Deze verkeerde info op jullie site kost mij 5 euro. Terwijl bij collega's/online modezaken altijd zonder kosten kan worden geretourneerd. Na mijn telefoontje, hoe dit op te lossen, was het antwoord van uw medewerkster dat de omschrijving verkeerd was gegeven door Kyro, maar dat is en blijft jullie verantwoordelijkheid is mijn mening. En de reden dat er 5.00 euro bij jullie moet worden betaald is dat jullie in het hogere mode segment zitten. Een beetje scheve redenatie, ik vermoed dat de kosten van retourneren voor een shirtje van 10 euro net zo drukken op de kosten als bij jullie. Na bovenstaande reactie een mail ontvangen waarin mijn klacht serieus werd bekeken en opgelost. Dus...slechte start maar goede afloop van verkeerde info op website.

Snel en goed

Het item werd heel netjes ingepakt geleverd. Helaas was het te groot. Retour sturen ging soepel.

Super en snel

Duidelijke website, snelle levering, mooi verpakt, goede service! Komen zeker vaker terug nu we jullie kennen, en zijn ook benieuwd naar de winkel. Succes !!

Precies mijn jas

De jas ziet er keurig uit.

goede info. Hoe valt het product, samenstelling, beschikbare maten etc

het is prettig online winkelen, al zou ik af en toe liever life in de winkel passen en rondkijken.

Fijne winkel met broeken in verschillende lengtematen

Ik ben een kleine vrouw en koop daarom graag mijn broeken in deze winkel vanwege de lengtematen. Ik maak altijd gebruik van de webshop want ik woon in het westen van het land. De kleding wordt keurig verpakt en nu ook in een ongeverfde kartonnen doos!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM