Besteld en vlot geleverd. Goed verpakt.

Snelle levering na bestelling en uitstekend verpakt. Goede informatie over eventueel retourneren.

Naar wens net een kleine aantekening

Ik heb al eerder bij Jeroen Beekman besteld en mijn ervaring was ruim voldoende, anders had ik niet nogmaals besteld Kleine aantekening, een product vanijn bestelling was te klein en moest ik dus retourneren. Ik een baarde de kosten die bij het retourneren kwamen kijken als begrijpelijk, maar onwenselijk. Dit vanwege het feit dat er nu niet in een fysieke winkel geruild kan worden ivm corona

perfect

leveringen op tijd en mooi en veilig verpakt kortom alles ok en vatbaar voor herhaling !!

Uitstekend!

Prima webshop, snelle verzending, goed verpakt, alles naar wens.

Prima modestijlen

Ik kan vaak slagen op deze website!

Snel geleverd mooi verpakt

Geen overdreven grote doos waar mijn bestelling in zat. Waar kan het nog milieu bewuster? Verder kwam de bestelling snel.

Voor elk wat wils.

Als je maat er is en de kleding zit als gegoten, ben je content.

Snel en accuraat

Jeroen Beekman levert zoals zij beloven

Net de bestelde winterjas gekregen, super!

Hele mooie kleding. Snelle levering, keurig verpakt! In Hoorn ben ik klant, gelukkig dat ook tijdens de Corona in ieder geval de online verkoop door gaat ! Sterkte om deze tijd door te komen!

Grandioos

Mooie merken.. snelle verzending

Betrouwbare winkel

Mijn ervaring met Jeroen Beekman is altijd prima! Ook als het product niet aan de verwachting voldoet, word ik goed geholpen. Het enige dat ik jammer vind, is dat ik als trouwe kant die regelmatig besteld toch retourkosten moet betalen. Zou het geen optie zijn vaste klanten die online X keer per jaar bestellen ( en product houden), b.v. het jaar daarop géén retourkosten te laten betalen?! Dat zou ik in ieder geval erg waarderen!

Prima levering

Levering werd op tijd geleverd, goed overzicht van tijdstip, keurig verpakt. Mooie jas, blij mee!

Uitvoering is gelijk aan toezegging

Het pakje ziet er aantrekkelijk uit - je krijgt een cadeau! In de omschrijving van het artikel worden de maten nauwkeurig omschreven.

Snelle afhandeling van de bestelling.

Jas zondagavond besteld en dinsdag al keurig verpakt afgeleverd.

Snelle levering en zorgvuldig verpakt.

Altijd zeer goeie levering

Snel, goed verpakt en betrouwbaar. Kleding precies zoals omschreven en zoals op de foto. Zeer tevreden!

Komt als een cadeau binnen.

Snel en netjes verpakt. Prima geregeld.

Perfect en snel geleverd!

Perfect en snel geleverd!

Prachtige collectie, prima service kortom een fijne winkel om te shoppen !

Ik heb uitstekende ervaring met Jeroen Beekman shoppen, ook online perfect geregeld!

uitstekende afhandeling

netjes en keurig op tijd geleverd

heel blij met de snelle levering van mijn prachtige jas

Keurig verzorgd

Heb míjn bestelling in goede orde ontvangen. Kleur kwam overeen en de maat was goed. Zal er veel plezier van hebben.

Hele nette vlotte levering. Top

Snelle en goede service. Netjes

klantvriendelijk en tel goed bereikbaar

vlotte en correcte behandeling

Vriendelijk en snel te woord gestaan bij telefonische bestelling. Ook bij vervolggesprek heel behulpzaam. Klein minpuntje is de betaaldienst. Het duurt relatief lang voordat deze aangeeft dat de betaling succesvol was. Wat Jeroen Beekman zelf betreft - een uitstekende service.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM