super

Hele snelle levering en kwaliteit produkten

Goede website, snelle service, keurig verzorgd pakket.

Snelle levering, keurig verpakt.

Vlotte afhandeling en verzending

De site is duidelijk en de afhandeling en verzending van het product vlot. Verpakking ook keurig en stevig. Kortom: prima!

Ik ben tevreden! Omruilen ging ook heel snel. Keurig verpakt. Was wel verbaasd toen ik mijn pakje binnen kreeg dat ik bij retourneren moest betalen. Dát had ik vooraf nergens gelezen.

Prima verpakt. Snel geleverd. Mooie trui

Trui gezien, witte variant gekocht, en nu als kerstcadeau de blauwe variant. Trui was verleden week niet afgeprijsd. Andere truien wel. Nu zag ik tot mijn schrik dat de trui nu enkele dagen later wel.

Erg goede ervaring

In de winkels wordt je erg vriendelijk geholpen en via de webshop wordt alles snel en keurig afgehandeld.

Ik vind het geweldig fijn om bij jullie te winkelen en te bestellen

Fijn aan telefoon en bestelling vind heel mooi verpakt Topi

Vlot en snelle levering

Professioneel

Zie boven

Mooie webshop met leuke kleding. Pakket wordt vlot en goed verpakt verstuurd Bij vragen wordt je snel en deskundig geholpen. Kortom ik ben erg tevreden over deze webshop en medewerkers !

Zeer vertrouwde webshop!

Snelle en zorgvuldige levering en ook bij retourzending nooit problemen gehad.

Goede services, uitmuntend.

besteld en snel in huis

super mooie Jas gekocht en mooi ingepakt in doos

Supersnelle afwikkeling van ‘t gekochte, alles klopt!

Al vele malen kleding gekocht van fijne merken, die altijd qua maat kloppen. Ik kies voor Beekman omdat ik het een hoogwaardige en actuele website vind en de afwikkeling van het gekochte snel en efficiënt is.

Goed, netjes, keurig.

Goed, netjes, keurig verzorgd

op vragen krijg je antwoord.

altijd goed

altijd goed

Wordt snel geleverd en mooie kwaliteit,

In 1 woord geweldig!

Goeie website. Kunt combinatie zien. Inspirerend. Snelle leveringen

Zeer goede website en service

De producten worden snel verstuurd, retouren goed verwerkt en luxe ingepakt.

duidelijke website

de reden van retour"; de maat: geen klachten --snelle reactie en prima verpakking. bedankt , Hamer van Dongen

Ik heb lengte 32 of 34 nodig. Deze zijn altijd aanwezig. Nick jeans is favoriet. Niet in alle winkels te koop. Vandaar koop ik altijd bij Jeroen Beekman! Retourneren geen probleem. Heb ik overigens nog maar 1x moeten doen.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM