Wat een mooie verpakking en het product in een papierenfolie. Snelle levering. Zou hier zo weer iets bestellen.

Zeer correct

Zeer positief telefonisch en afhandeling

Altijd alles naar wens

Zie hierboven

Snelle en correcte levering, goed ingepakt, uiteindelijk een prachtige jas ontvangen, kwaliteit mode vind je bij Jeroen Beekman

tevreden

tevreden

snel en goed ingepakt bezorgd

Ik heb al vaak kleding besteld en ben nog nooit teleurgesteld. Snelle bezorging en goede verpakking. Had laatst een vraag. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en naar wens geholpen. Wat mij betreft, blijf ik de firma volgen en zal ook in de toekomst blijven bestellen. Na corona kom ik graag eens naar Emmeloord.

Snelle levering en mooi verpakt

Uitstekende service

Keurige en snelle levering

Het bestelde werd snel en keurig verzorgd geleverd.

Gewoon goed.

Ik was op zoek naar een bepaald merk en dat hadden ze hier. Zelf had ik nog niet eerder van Jeroen Beekman Mode gehoord, maar na deze bestelling zal ik hier zeker vaker gaan bestellen. Mooie site mooie kleding en men stuurt het snel op. Pakket was binnen 2 dagen binnen. Mooi ingepakt. Alles is gewoon goed verlopen en daarom een dikke 10. Ik vind het altijd zo stom dat als alles goed gegaan is dat men toch een 9 of 9,5 geeft. Goed is goed en dan verdien je een 10

Jullie doen wat er verwacht wordt

Verhuist uit Noord holland naar Ermelo. Gelukkig zit er ook weer een Beekman in mijn regio.

uitstekende winkel

goede en duidelijke website, heel mooie collectie, en snelle levering. top winkel!

Perfect!

Omdat het artikel van mijn keuze niet meer in mijn maat in de winkel van mijn woonplaats op voorraad was, heb ik het via de webshop besteld. Van bestellen tot en met bezorgen verliep goed. Keurig verpakt!

Geweldige wesbaite en mailings, efficiënte afhandeling.

Prachtige site, overzichtelijk en volop achtergrond informatie. De mailings met modeboeken geven een extra beeld. De service is snel en efficiënt.

Mooie merken, uitgebreid aanbod, goede service.

Goede ervaringen, zie hierboven

Snelle levering, mooie kleding. Makkelijk retourneren, en service gericht.

mooie riem, snel geleverd!

Riem besteld, mooi leer, goede prijskwaliteit en snelle levering. Mooi verpakt, leek wel een cadeautje!

Mooie website..super service!

Gewoon

Uitstekende service, levertijd, verpakking en uitgebreide keuze

Wat ik besteld heb kwam netjes binnen. Zat in een mooie doos. En kleding zat daar netjes in verpakt. Helemaal blij met mijn bestelling.

Heel tevreden

Correct geleverd en precies wat ik verwachtte

Goede hervaring

Goede service met een paar dagen is het bestelde artikel er

Mooie kwaliteit en snelle levering

Goede service en vlotte afhandeling van bestelde artikel. Kwaliteit van de kleding is uitstekend.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM