Vlotte levering

Goede ervaringen en nog veel leuke kleding in de Outlet. Helaas één artikel met een kaartje met maat 38 eraan. Toen ik het kaartje eraf knipte en de maat uit de jurk geknipt had....bleek dit maat 40 te zijn. Ik moet de jurk nu laten innemen omdat ie te ruim/te groot is. De kleinste maat was maat 38 toen ik hem bestelde en de jurk was al een ruim model. De volgende x zal ik beter opletten en ik hoop dat jullie dat ook doen)

Prima shop

Goede ervaring met Jeroen Beekman

Mooie mode en snelle service via de webshop, echte aanrader!

Mooie mode in de webshop, snel geleverd en goede service en aanbiedingen. Ik bestel hier graag! Een echte aanrader

Prachtige kleding en keuze uit vele uitstekende merken.

Snelle bevestiging en levering bij online aankoop.

Snelle en Goede service.

En netjes behandeld door de klantenservice.

Snelle en juiste levering

Mooi assortiment Alles kwam gelijktijdig en snel binnen Bewust meer gekocht om thuis keuze te maken

Op tijd en goed geleverd

1e keer besteld via deze site! Zeer goed bevallen!

Snelle levering en fantastisch goed verpakt.

Al de volgende dag na mijn bestelling werd het pakketje keurig verpakt bezorgd.

Het is altyd top verzorgd

Gewoon goed Bestelling komt op tyd en zit netjes in verpakking.

Mooie artikelen van een prima kwaliteit

Ik heb alleen maar goede ervaringen met de artikelen die ik bij Jeroen Beekman heb besteld. Ik vind het alleen jammer dat je 5,95 euro aan verzendkosten moet betalen als een artikel niet past. Ik zou liever zien dat er altijd verzendkosten in rekening worden gebracht, ongeacht het bedrag. Daar zou ik mee kunnen leven. En als je dan iets terugstuurt, krijg je ook het gehele bedrag terug. Voor mij voelt het niet goed dat je 5,95 euro moet betalen voor het passen van een bloesje. En naar mijn idee zou het bedrijf Jeroen Beekman er niet slechter van worden als jullie op elke zending verzendkosten kunnen berekenen. Wel bemoeizuchig hè? Maar dat zit in mijn aard. Groet Coby Blom

Superfijne online shop

Goed assortiment en altijd alles keurig bezorgd. Service is ook prima.

Een fijne broek van Brax snel bezorgd in een mooie doos

Ik draag graag de broeken van brax omdat die mij goed passen. Zo ook deze keer. Een fijne broek supersnel bezorgd. En ook nog met een leuke korting..

Top webshop

Zeer tevreden. Niet alleen snelle levering, maar ook zeer mooie kleding met een uitstekende kwaliteit. Ook zeer te spreken over de klantenservice. Ik woon totaal niet in de buurt van een deze winkels, dus ik moet wel shoppen via de webshop. Ik ben klein en slank en daardoor staat lang niet alles. Maar ik kan altijd bellen met vragen over het kledingstuk dat ik op het oog heb. Ik heb dat onlangs gedaan en ze gingen op zoek naar de de sweater en rok om te kijken of het inderdaad bij elkaar past. Dat vind ik topservice. Het pasten goed bij elkaar en zo heb ik weer een fantastisch setje bij elkaar gescoord.

prima service, fijne webshop

snelle levering, verzorgd aangekomen.

Is heel erg goed

Heel fijn om online te winkelen.

Uitstekend!

Snelle levering,keurig verpakt! Gewoon helemaal goed!

zeer tevreden met aankoop

Gardeur broek in outlet gekocht en ben er erg blij mee. Ook levering was zeer snel. Aan te bevelen om hier iets aan te schaffen.

Supersnelle service!

Al de volgende werkdag mijn internet bestelling in huis.Keurig verpakt en de kwaliteit van het bestelde item altijd goed. Een minpuntje: dat je tegenwoordig 5 euro moet betalen voor de retourzending.....

De service is prima

een meer gedetailleerde omschrijving van:" hoe valt het artikel" zou duidelijker zijn voor de maat

Keurig ingepakt, snel geleverd

Mooie produkten, snel geleverd in een mooie stevige verpakking en retourneren kost altijd 5 euro!

Fijne site om online te winkelen.

De site geeft goede informatie/beschrijving over het artikel, zoekfuncties werken goed en de foto's geven goed beeld van artikel. Een top klantenservice.

Die broeken passen mij perfect,ook heel goede kwaliteit

Ik vind die wel erg goed en zal zeker nog een andere keer bestellen

snelle service, smaakvol verpakt.

Handig in deze "coronatijd" om zonder persoonlijk contact zaken te kunnen doen! Sowieso mooie site.

Vlotte bezorging

Na overleg met de klantenservice is de aankoop snel geleverd

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM