Mocht zich een probleem voordoen, wordt ik altijd snel en vriendelijk te woord gestaan, het wordt meteen opgelost, uitstekende service.

Snel, keurig, prachtig verpakt!

Geen enkele aanmerking! Alleen maar positief! Mooie collectie!

Altijd een feestje!

Mooie items en goede service maken online shoppen tot een feestje.

Uitstekende service

Uitstekende service, komen afspraken na, vele merken, ga zo door.

netjes

dik tevreden met de levering van mijn bestelling alles volgens de afspraak en keurig verpakt

Snel en duidelijk

Snelle levering. Heldere communicatie.

perfect

Jeroen Beekman, Perfect. Zeer snelle bezorging, je krijgt echt een cadeautje zo mooi verzorgd en verpakt. Mooie merken. Beveel jullie zaak/site aan.

Altijd top

Ik bestel graag bij Jeroen beekman

Mooie kleding

Kwalitatief goede merken kleding. Snel geleverd. Helemaal in orde.

Doen wat beloofd

Product en levering keurig !

Snel, goede verpakking, uitstekend product.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe broek. Hartelijk voor een uitstekende afwikkeling van deze aankoop.

Niets op aan te merken.

Uitstekend!!

Geweldig verzorgd en zeker met veel plezier uitgepakt, alsware het een KADO

Fijne webshop en snelle levering.

Zeer ruime keuze in diverse mooie merken. Makkelijk bestelproces en mijn bestelling is netjes verpakt.

Alles word correct afgehandeld.

Mijn pakketje was zoek, (wat overigens bij post n.l lag vanwege de grote drukte) ik maakte mij zorgen, toen ik hierover met Jeroen Beekman belde stonden zij mij netjes te woord. Mocht het pakketje de volgende dag nog niet zijn aangekomen kon ik zeker terug bellen en zouden zij het proces in werking zetten. Top en ook een hele geruststelling!

Snelle nette levering;prima kwaliteit

Ik ben zeer tevreden. Het product is snel en netjes afgeleverd. Mooi verpakt. Goede service. Jeroen Beekman heeft een ruim en prachtig assortiment.

Duidelijke website

Snel en goed

Keurig verpakt en snel geleverd

Hele fijne webshop

Zoals gezegd goede webshop en ruime keuzes

Uitstekende snelle service, mooi verpakt en prima jeans.

De volgende dag in huis, keurig verpakt. Heel prettige kortingsactie met de gespaarde punten en ook nog extra punten van Beekman.

Fijne en snelle levering. Blij met de trui.

Voor het eerst een bestelling gedaan bij dit mooie bedrijf, ik had telefonisch kontact met een medewerkster die mijn vraag vriendelijk beantwoorde en de bestelling perfect regelde, De bestelling die bezorgt werd was zo mooi verpakt het leek wel een kado. Ik ben zeer tevreden met Jeroen Beekman .

Kwaliteit

Altijd klopt het. Mooie verpakking. Met zorg verpakt. Mooie collectie.

Goede service, kleding keurig ingepakt

Fijne webshop. Al regelmatig wat gekocht, alleen maar goede ervaringen.

Goed verzorgd

Mooie merken en goede service

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM