Medewerkers zijn altijd vriendelijk mooie kleding

Jeroen Beekman is zowel als fysieke winkel en webwinkel super goed. Koffie voor de mannen in de winkel tijdens het wachten. Vriendelijk en ze helpen Net zo Lang geduldig tot je wat hebt. Complimenten voor de Dames!

een prettige ervaring

vindt het zeer goed

Kwaliteit en betrouwbaarheid wordt ervaren

Altijd weer worden verwachtingen waargemaakt waar het gaat om kwaliteit en betrouwbare service. Beloften worden nagekomen.

Goede service en zeer vriendelijk aan de telefoon!

Zoals hierboven vermeld, goede service en zeer vriendelijk aan de telefoon.

Fijne zaak, en sympathieke medewerkers.

Mijn confectiemaat is de laatste 6 maanden sterk veranderd door ziekte. Toch tot nu toe fijne ervaringen met thuis passen en soms ook weer moeten retourneren. Klantenservice, daar kun je altijd terecht voor advies.

De webshop van Jeroen Beekman functioneert uitstekend. Wat ik erg prettig vind, is dat de webshop bemenst is met medewerkers die je heel doeltreffend helpen. De filters in de webwinkel zijn praktisch. Zelf zou ik er heel graag de taillehoogte aan toegevoegd zien. Dus normal- of regular waist, medium waist en high waist. Als ik nu een mooie broek zie, blijkt bij nader inzien de taillehoogte verkeerd voor mij te zijn en dat is teleurstellend en onnodig als je een taillehoogte filter toevoegt.

Vlotte levering in perfecte staat

Zeer tevreden!

Ik werd al blij van de verpakking, een cadeautje aan mezelf.

Makkelijk besteld en snel geleverd!

Prima geregeld online. Fijne afhandeling met bestelinfo en factuur via mail. Snel geleverd en helder met de track n trace code. En een mooi product. Netjes verpakt. Erg tevreden

Kwaliteit en levering goed.

Goede kwaliteit van de kleding. Correcte levering. Alleen jammer dat retourneren niet gratis is.

Prima levering goede service met omruilen Zoals altijd top

Correcte snelle levering netjes ingepakt

Gewoon goed ook een prettige duidelijke website

Goed, snel en betrouwbaar

Goed, snel en betrouwbaar

Snelle levering, ziet er keurig uit. Met zorg ingepakt.

geweldig

Zeer tevreden over de snelle levering .

Mooie artikelen en een snelle levering.

snelle goede afhandeling

Keurige en snelle levering

Mooie collectie, snelle levering

Heel mooie collectie, pakket mooi verpakt en snelle levering. Fijn dat spaarpuntensysteem.

Overzichtelijke website, heldere communicatie. Levertijd iets langer dan bij sommige andere webshops. Verder keurig afgeleverd en helder retourbeleid. Ruilen voor een duurder artikel en bijbetalen is niet mogelijk, dat is wel jammer.

geweldig

Makkelijk te bestellen via de webshop en snelle levering. Netjes verpakt. Kwaliteit vest goed.

Wordt keurig verpakt bezorgd!

Mooie kleding Niet zo maar een ding Maar exclusief en mooi verpakt En niet gepropt in een plastic zak Ga zo door...... !

Fijne merken

Snel bezorgd

Snel. Netjes ingepakt

Prima verzorgd

Prima webshop

Keurig verzorgde pakketten.

Ik zit momenteel in de ruil fase en ga ervan uit dat dit goed verloopt. Tot nu toe alles naar tevredenheid. Ik hoop alleen dat de geretourneerde kleding, zoals in de media wordt vermeld, niet vernietigd wordt. Ik doe mijn uiterste best om de kleding, heel snel, meestal al na 1 dag, keurig verzorgd te retourneren.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM