Netjes en snel geleverd

Perfect geregeld

De. Broek is mijn favoriete merk en past uitstekend

Qua bestelling snel bezorgd en keurig verpakt in een mooie doos.

Keurig in orde!

Alles klopte! Fijne webshop!

Mooie merkkleding en vlotte service

Ruime keuze uit goede merkkleding, omschrijving per artikel geeft gedetailleerde informatie. Vlotte aflevering in goede stevige verpakking.

Correct en zeer verzorgd Erg tevreden.

vlotte en verzorgde levering

ook het gamma dat aangeboden wordt is dik oké

Snelle levering ,en prachtig verpakt.

Correct en goede service

Uitstekende service en goede jwaliteit

Mooie merken en betrouwbare zaak

Ik bestel on line en word altijd prima geholpen, ook als ik telefonisch om advies vraag. Financiële afhandeling betrouwbaar. Het zou fijn zijn als retourneren ook kosteloos kan...ik zou dan vaker iets bestellen omdat het risico bij retourneren voor mij geen verzendkosten betekent.

Altijd top kwaliteit, ruime keuze en top levering

Als ik iets bestel is het er snel

een goede service

van bestellen tot afleveren goed verzorgd. Verpakking geeft een luxe uitstraling

Uitstekend service

Bestelling geplaatst volgende dag in huis! Alles is verzorgd verpakt in een nette compacte doos! Kwaliteit

Prachtige collectie en snelle levering

goede service en bij een probleem altijd heel vriendelijk geholpen

Ik ben erg tevreden over levering, communicatie en retourbetalingen

Mooie kleding. Goed service.Internet bestelling gaan allemaal goed

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service en mooie kleding!

Super service

Onderzoek had ik thuis al gedaan. Ik wist wat ik wilde hebben. Dat ik het zo snel in huis zou hebben had ik echter niet verwacht. Chapeau!! Tot volgende keer. Met vriendelijke groet E.A Rotte.

Mooie jurk

Veel keuzemogelijkheden en snelle service. Wel retourkosten van 5 euro bij retourneren, ook als je iets hebt gekocht.

Uitstekende service

Niets op aan te merken, goede ervaring met dit bedrijf

Alles prima verlopen

Het is allemaal vlot gegaan

Fijne winkel en webshop

Ruim assortiment en goede service zowel in de winkel als webshop. Prettig om te winkelen!

makkelijke en overzichtelijke website en zeer goede voorwaarden

Regelmatig bestel ik bij Jeroen Beekman via de prima website. Het aanbod is vrij groot; mocht er iets niet in mijn maat zijn, dan vraag ik mijn maat aan. Een paar keer is het gelukt om het artikel toch te bestellen. Verzenden en terugzenden is heel makkelijk gemaakt. Ook teruggave van een bedrag gaat best snel. Ik ben erg tevreden over Jeroen Beekman mMode en heb het aan verschillende mensen aangeraden.

Fantastische service.

Zeker aan te bevelen.

De kleding waren mooi en past goed

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM