Fantastische shopervaring!

Heel leuke kwaliteitsvolle kleding, enorm aanbod en zeer snelle levering. Super tevreden!

Maatvoering klopt niet/prijs is niet conform.

Jeans wordt als maat 36 aangeboden en valt uit als 38/40. Dus retour moeten zenden. Op de panty staan twee verschillende prijzen 10,95 en 11,95. 11,95 betaald.

Mooie site mooie kleding , alleen jammer dat je voor een pakket wat je retour doet zelf de volledige kosten moet betalen 7.20€. Daar in tegemoet komen zou ik eerder weer wat bestellen .

Keurig

Bestelling en afhandeling retouren dikke +

Direct je geld terug bij retour zending.

Artikelen waren netjes verpakt en ik had het snel in huis.

Snel opgestuurd

Alleen erg jammer dat je retourkosten moet betalen.

Prima alles naar wens !

Mooie kleding ..snelle levering en mooi verpakt ..

prima jurk snelle levering

Zoals het hoort

Snelle en correcte levering. Een keer mis gegaan, artikel niet leverbaar, maar direct geld terug op rekening en 10% korting bij volgende levering. Keurig opgelost dus. Complimenten voor dames bij de telefonische afhandeling van dergelijk incidenten. Echt vertrouwd adres voor je online inkopen.

Goed overzicht , snelle levering

Snelle levering . Alles in orde

Fijn om hier te bestellen.

Snelle levering, netjes ingepakt, en achteraf betalen ook fijn en goed geregeld.

Positief

Makkelijk zoeken op website. Bestellen gaat gemakkelijk.

Mijn eerste bestelling was te groot, snel een maat kleiner besteld. Die past gelukkig perfect. Het retourneren ging makkelijk en het geld stond snel weer op mn rekening.

Kleur viel tegen

Was blij met de Capri maar heb uiteindelijk de broek teruggestuurd. Vond de kleur iets “ te knal “ van kleur! Verder prima service!!! Vr gr Wietske Bakker.

Superrrrrr

super goed erg tevreden

geweldig

Ik bestelde een jumpsuite, mooier dan op foto! Snelle levering!

Mooie merken, mooie kleding

Jurkje maat 36 besteld, dat stond ook op het prijskaartje maar in de jurk staat maat 38??

Bestelling is netjes afgeleverd!

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling en zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen!

Prima ervaring met jullie webshop.

Jullie collectie is heel erg groot,zeker van Airfield en Joseph Ribkoff. Ben ik erg blij mee.Je spaart ongemerkt ook nog leuke punten.

Snel en netjes

Erg fijne service!

Prettige webshop met afterpay mogelijkheid. Snelle levering en mooi verpakt.

PAKKETJE ZEER NETJES VERPAKT EN HEEL SNEL IN HUIS

Groot aanbod en snelle levering

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM