Fantastisch!

Goede service, snelle levering, goede kwaliteit en een uitgebreid assortiment kortom helemaal top!

Prima. Alles verloopt tot nu toe zoals het moet

De bestelling wordt prachtig verpakt in de mooie doos. Heel netjes!

Kwaliteit en goede service

Goede kwaliteit en service. Veel keuze, snelle levering

Goede en snelle service

Snelle en goede service

Snelle en keurige levering

Goed verzorgd. Mooi product. Brax capri .

Ik was erg blij met het ontvangen van mijn bestelling. Toen ik echter een dag later langs de winkel liep en zag dat je 10% extra kassakorting kreeg voelde ik me toch bekocht. Per saldo heb ik dan toch naar mijn idee €7.18 teveel betaald.

Zoals altijd snelle levering

Ik bestel vaak hier. Ze leveren snel, ik heb de fysieke winkel nog niet bezocht maar dat ga ik ook eens doen .

Prima geregeld!

Snelle levering, was wel verkeerde levering maar na één telefoontje was dat opgelost de volgende dag de goede levering in huis.

Alles goed geregeld

Goed, alhoewel ik het altijd lastig vind om online kleding te kopen. Voor mij is het belangrijk om de stof te voelen en te zien hoe iets staat. Koop dus zelden online kleding

Webshop werkt prima, verzending goed, netjes en snel en de jas is super!

Uitermate tevreden

Onze bestelling werd volgens afspraak binnen 3 werkdagen geleverd. Alleen de wijze waarop de kleding wordt verpakt is al een cadeautje!

Perfecte levering

Misschien niet de snelste, maar wel een zeer uitgebreide webshop. Afhandeling van eventuele retouren adequaat en makkelijk.

Snel geleverd en mooi ingepakt

Broek besteld. Goede service door je op de hoogte te brengen van je bestelling en wanneer je je pakket kunt verwachten. Verder mooie mode

Snelle service, goede kwaliteit, keurig verpskt

Prima service, snel verstuurd en keurig verpakt

Zeer goed gevoel!

Alles is precies verlopen zoals Ik vooraf had verwacht.

Kleid

Sehr gute Ware zu guten Preisen

is goed

De service is goed

Mooie spullen een feestje om uit te pakken

De kleding winkel heeft mooie spullen, goede omschrijving en het is makkelijk te bestellen. Goede info over de status van mijn bestelling en eenmaal thuis aangekomen was het een feestje om uit te pakken.

Super!!!

Top,besteld,en netjes op tijd bij het afgesproken ophaalpunt geleverd. En ook super netjes verpakt! Met een duidelijke sticker voor als het retour zou gaan. Niet nodig! Super blij met de aankoop en past perfect.

Keurige snelle levering. Kleding is van goede kwaliteit

Mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling. Supersnel en keurig geleverd. Artikelen zijn van een goede kwaliteit

Snelle service en mooie broeken

uitstekend

snelle levering van kwaliteitsproducten!

Ik heb twee keer een product besteld. Dit is goed verlopen . De producten waren keurig verpakt ,een feestje om uit te pakken

Teleurgesteld

Op de site stond de blouse valt normaal. In werkelijkheid was dat niet zo. Beter informatie geven.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM