Alles is goed.

Levering volgens afspraak, mooi verpakt in vloeipapier en doos.

geweldig

snelle levering en service

......

......

Mijn ervaring met de website is prima, de bestellingen worden snel doorgestuurd en altijd keurig verpakt. De doos, waarin mijn bestellingen komen, is stevig en het is alsof je thuis en kado uitpakt. Retour sturen is geen enkel probleem indien dit nodig is.

Altijd veel keus, fijne winkel

Mooie mode, gevarieerd aanbod.

Perfect!

Bestelling werd snel geleverd. Heel tevreden met men nieuwe broek..

Chapeau

Hele gebruikersvriendelijke site en eenvoudig retour beleid en je hoeft niks uit te printen. Lekker easy.

Supersnel

Duidelijk,snel

Helder en betrouwbaar

De website is snel en duidelijk. Met vragen wordt je altijd direct geholpen. Mailverkeer is snel en pakketjes daardoor goed te volgen.

Snelle levering , leuke prijs.

Uitstekende service en prachtig verpakt. Snelle levering en een leuke korting op het artikel.

Snelle levering van het besteld3 product

Bestelde jurk snel en volgens afspraak geleverd

De eerste keer besteld en ben zeer tevreden.

Voldoet aan de verwachting.

Met zorg ingepakt en snelle levering .

Snelle levering, keurig verpakt.

bestelling snel geleverd, helaas met een foute maatlabel

Bij een besteld kledingstuk kwam de maat in het kledingstuk en die op het aangehechte kaartje niet overeen. Zoiets kan gebeuren. Ik heb daarom een foute maat besteld en dat kon ik niet voorkomen met de geleverde informatie. Ik had het netjes gevonden als ik dan geen verzenkosten had moeten betalen voor het retourneren, deze zijn wel ingehouden, erg jammer.

Ruime collectie,goede merken,perfecte service!

Zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Goede webshop

Snelle en verzorgde levering.

Op alle fronten helemaal top!

Alles snel en goed geleverd.

Snel en accuraat

De bestelling is snel en accuraat afgehandeld.

Snelle levering.Retour gaat heel makkelijk, en een snelle terugbetaling.

Snel, keurig verpakt en prachtige kleding!

Snel geleverd, keurig verpakt en prachtige kleding!

Dit is een top-zaak!

Al een aantal jaren koop ik online bij de webshop. De kwaliteit en de service zijn van top kwaliteit.

Goed en snel

Mooie jeans van Cambio tegen leuk prijsje en snel geleverd

uitstekend

Product beantwoordt aan de verwachtingen

Tevreden, maar klein minpuntje!

Keurig verpakt!, snel, duidelijke communicatie! Tevreden! Minpuntje, bestel je twee maten omdat er nog maar enkele stuks op voorraad zijn en je dus heel graag dat artikel wil hebben.. dan moet je er dus 1 terugsturen (ipv ruilen) dan moet je toch €5 betalen. Het was dan wel een leuke geste geweest Als je iets van boven de €100 koopt dat dat dan niet hoeft te doen!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM