Duidelijke communicatie en snelle levering

De bestelling wordt snel geleverd en een retourzending wordt heel snel verwerkt, inclusief de terugstorting van de betaalde artikelen! Kortom, op alle vlakken een zeer goede service.

telf. bereikbaar, vriendelijke service,betrouwbaar.

Perfecte service en vertrouwen

Zie boven

Jeroen Beekman Mode: Zo gekozen, makkelijk besteld, snel geleverd!

In deze Coronatijden waar mensen meer online bestellen, kan je blijvend rekenen op een goede service van Jeroen Beekman Mode. Geen 'Gezien de omstandigheden hebben we te maken met een bijkomende vertraging bij de levering', maar wel 'Zo gekozen, makkelijk besteld, snel geleverd.... in een mooie duurzame verpakking met persoonlijke boodschap'.

Prima,behalve dat ik geen bericht vooraf kreeg voor het moment van bezorgen! Waren wel thuis maar....

Heel snel, keurig verpakt dus super!!

Altijd mooi verpakt , alleen jammer dat ze de doos door de brievenbus duwen zodat bij het eruit halen de doos helemaal stuk gaat ook al kunnen jullie daar niets aan doen.

Zeer tevreden@!

Ik ben héél blij met de online lijn van Jeroen Beekman. Mooie kleding en een grote keuze!

Super vlot

De bestelde artikelen zijn top. Heb ook een telefonisch contact gehad met een van de medewerkers en dat was heel vriendelijk. Ik zal daar zeker In de toekomst nog een bestelling plaatsen. Bedankt

snel en verzorgd geleverd

ik kan iedereen aanbevelen bij deze winkel te kopen !!!

Snelle levering en ook t juiste item

Snel en correct geleverd conform afspraak

Altijd goed en verzorgde levering!

Prima. Duidelijke website. In sommige gevallen ontbreekt wat informatie, maar over het algemeen goed overzicht.

Netjes en verzorgd

Eerste keer bij jullie besteld. T zag er erg verzorgd uit.

Geweldig geholpen super

Zo wel in de winkel als via internet fijne mensen en zeer vriendelijke groetjes

Goed geregeld bij Jeroen Beekman!

Fijne zaak om online te kopen, veel merken te koop, goede aanbiedingen

Ruime keuze

Hele goede levering en snel

Keurig en snelle service

Op dinsdag een bestelling gedaan, woensdag bezorgd, donderdag weer teruggestuurd. Per email correct geïnformeerd.

Prima geregeld

Snelle correcte levering.

Een en al lof!!!

Jeroen Beekman Mode doet wat het beloofd in de folders , perfecte afhandeling van de bestelling , keurig verpakt en prima bezorging. Kan het iedereen aanraden. Hartelijk dank daarvoor .

prima in orde

De bestelling werd snel bezorgd en makkelijk terug te sturen. Alleen jammer dat er retourkosten berekend worden.

Ik had een super mooie jumpsuit besteld. Deze voldeed helemaal aan mijn verwachtingen, misschien wel meer. Snelle levering.

Geweldige service!

Verkeerde maat ontvangen maar ze hebben alles weer super goed geregeld! Two thumps up!

Hele goede service! Snelle levering! Ik had een verkeerde maat, gebeld en ze hebben de juiste maat achteruit gelegd en de twee dagen daarna had ik de juiste maat.

Defect product bij de bestelling

Helaas is 1 van de 3 producten die ik besteld heb defect, een gaatje in een jurk. Defect vermeld op de retourbon, en retour gezonden. De bestelling was verder correct, keurig verpakt. Hopelijk wordt de betaling snel teruggestort.

Voldoet en snelle levering

Voldoet aan de verwachting.

Uitstekend en heel correct wordt de kleding verzonden

Ook retour zendingen worden correct afgewerkt

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM