Geen zorgen

Mooi op tijd binnen drie dagen zoals wordt beloofd, ook zeer goed verpakt alleen wat ik minder vind is dat je €5 betaald als je niets koopt, dat is het enige negatieve voor de rest dik tevreden.

klantgericht en betrouwbaar

mooie kleding die zorgvuldig wordt ingepakt. het ontvangen en passen is een feest. zeer snel met afhandeling retouren.

Super nette snelle service

Heel positief

Goede service en snelle levering

Goede en correcte service

Veel keuzes, snelle levering en retour sturen is eenvoudig. Gelukkig hoef ik van het laatste weinig gebruik te maken.

Altijd goed

Ik ken de winkel en de eigenaar heel mijn leven. Goede service ook online. Netjes verpakt en keurig gestreken kleding.

Geweldig!

Snelle service en product prachtig en zorgzaam verpakt!

Heel goede service, snelle levering. Bij retour snel geld terug.

Heel goede service, werd ook telefonisch goed geholpen. Snelle levering, bij retour ook snel geld terug. Heb hier al tot volle tevredenheid verschillende keren iets gekocht.

weer een goede ervaring

Onlangs enkel kleding stukken besteld via de webshop. Een blouse extra besteld vanwege twijfel over de juiste maat. Vervolgens 1 vd 2 dezelfde blouses retour gestuurd en meteen daarna is mijn geld terug gestort op mijn rekening. Alles is snel en goed verlopen.

mooi jasje.

Mooi jasje van Kyra&Ko. Past goed qua kleur bij jurk Toos. Snelle levering. Netjes verpakt.

Keurig verpakt en netjes

Snel met aflevering, buiten gewoon tevreden.

Prima verzorgd: op tijd

Goede service en prima prijs kwaliteit verhouding

Top zoals we gewend zijn. Snelle levering! Netjes verpakt! Ga zo door!

Ik ben zeer tevreden

Goed meegedacht over ruil

Fijn geholpen toen ik een broek wilde ruilen. Heb nu de goed passende!

Snelle levering, klantenservice reageert snel, adequaat en vriendelijk

Snelle en correcte levering

Vooraf gebeld met de klantenservice over maatadvies nav de maattabel. Prima advies,prettig gesprek. Jurk past daardoor goed. (de maten in de tabel stelden iets anders voor)

Prima en fijne online shop

De winkels fysieke winkels zijn voor helaas te ver weg, dus shop ik hier regelmatig online. Voldoende assortiment, prima en snelle levering.

Snelle levering, keurig verpakt

Trui voldoet volledig aan omschrijving. Keurig en professioneel verpakt, snel geleverd. Zelfs bij uitverkoop gratis verzenden.

Hele fijne online winkel

Snelle levering, goed ingepakt, makkelijk terug te sturen. Kortom ik ben zeer tevreden.

goede ervaring met ontvangen/en retouren van kleding

zeer prettig

Goed verzorgd. Levering op tijd.

Goede kwaliteit, snelle levering

JB verkoop kwaliteitskleding. De sale gaf een mooie korting + 10% extra klantkorting. Levering was snel.

Heel fijne webwinkel !

Goeie service

Prima Webwinkel

Goede keuze en kwaliteit, er wordt netjes geleverd, retourneren is makkelijk en wordt goed afgehandeld.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM