Alles netjes verpakt en snelle levering. Ga zo door.

Snel, netjes verpakt en prima product

Snel en vriendelijk

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik werd vriendelijk en accuraat geholpen toen ik belde om andere maten

Goed geregeld, mooie doos, cadeautje... snel bezorgd. Past ook nog super. Helemaal blij!

vlot

duidelijke bestelling, en snelle levering

Heel netjes en snel geregeld!

Fijne webshop met juiste omschrijvingen, je wordt prima op de hoogte gehouden mbt levering van je pakket. Pakket maakt zeer verzorgde indruk.

Snelle levering. Mooi product.

Prima verzorgd en snel geleverd.

Goed wat betreft levering

Helaas 1 van de 2 bestelde kledingstukken terug moeten sturen (te klein) en dit is al 1 week geleden,maar tot nu toe niets gehoord en geen terugbetaling gezien.

Uitstekende afhandeling van gekochte kleding

Zie boven

Snelle levering!

Gisteren besteld, vandaag al geleverd! Netjes in een doos. Top!

Snelle en volledig juiste levering, prachtige service

P

Vlotte en keurig verzorgde levering

Prima, kom graag nog eens terug

Top !

Zo snelle levering en perfect verpakt !

Superslecht!

3 artikelen besteld, 10 dagen gekeden, niets. Gebeld, vervoer was het probleem, nu bijna 2 wk later nog steeds 1 item niet ontvangen! Voor mij nooit meer iets bestellen bij Jeroen Beekman!

Snelle service en prima kwaliteit in mooie verpakking

De keuze in Mac broeken is ruim voldoende en ik ben erg blij met mijn aankopen. Zoals beschreven snelle service en prima kwaliteit.

Uitstekende ervaring

Goede omschrijving van het produkt.

Goede service, duidelijk en snel

Snel, netjes en verzorgd afgeleverd

Prima verzorgd

Zie boven

Duidelijk, snel, goed

Prima kwaliteit en prijs, Duidelijke shop, bestelde werd snel verzonden en ontvangen. Uitstekend verpakt met duidelijke retourinstructies (die ik niet heb hoeven te gebruiken).

Fijne website, overzichtelijk. Goede foto van kleding Netjes verzorgd. Klein min puntje was dat de pantalon niet in vloei papier was verpakt maar naast de schoenendoos los inde overdoos lag. Verder prima verzorgd.

Waar je op hoopt als je een nieuw kledingstuk bestelt: Snelle levering, netjes verpakt, goed product

Alles naar wens!

Erg blij met aankoop,goede kwaliteit en prima pasvorm.

Snel en volgens afspraak !

Snel en volgens afspraak.

Prma

10 Escudo