Heel goed verzorgd

Zeer tevreden super

Kwaliteit uitstekend, maar bestelprocedure onduidelijk

Misschien mijn onhandigheid maar bestellen kostte veel moeite m.n activeren van de korting en het vermelden van een PostNL punt. Ik had het adres van het afhaalpunt ingevuld, maar ik had geloof ik mijn eigen naam en adres moeten invullen. Gevolg: pak werd geretourneerd naar de webshop. Uiteindelijk correct afgehandeld door de medewerkster aldaar, maar ik moest dus 2x naar het Jumbo afhaalpunt en het bestelde arriveerde drie dagen later dan vermeld.

Alles verloopt vlot en correct!

Die is tot nu prima

Het pakket met inhoud was netjes verzorgd Het shirt zag er uit als op de foto in meeste gevallen valt het tegen bij deze niet Ben tevreden

Fantastisch bedrijf.

Ik heb nu tweemaal online besteld. Duidelijke webshop. Prima snelle bezorging en keurig en mooi verpakt. Retour procedure vlot af te handelen.

Makkelijk te bestellen, snel verzonden en geleverd. Netjes verpakt in een extra papiertje en dan ook nog een bedank briefje! Dus perfect!

Heel snel bezorgd en als een kadootje verpakt,zo voelde het ook

Uitstekend!!!!

Snelle levering, keurige kleine verpakking, constant op de hoogte gehouden. Chapeau!!

Prima geholpen,zowel in de winkel als online

Omdat ik de broek die ik graag wilde niet in de winkel aanwezig was in de goede maat , heb ik hem online besteld. Omdat ik mijn wachtwoord vergeten was, lukte dit niet. Ik zou een nieuw wachtwoord toegestuurd krijgen, maar door een computerstoring kreeg ik deze later dan de bedoeling was. Mijn spaarpunten waren t/m 24 mei 20 euro waard, maar mijn bestelling kon ik pas later doen. Ik kreeg evengoed mijn 20 euro korting. Super!

Snelle levering en schitterende jurk en jasje. Helemaal blij!

Zie hieronder

Alles snel en goed geregeld en ontvangen. Had al meer goede ervaringen. Vroeger woonde mijn vriendin in Bant en kwam ik steeds even bij jullie langs. Eigenlijk zoek ik nu nog alleen maar kleding voor 90-jarigen, lange mouwen en hoog gesloten. Wie weet als jullie een site hebben?! Dank. Mevrouw Giezeman

Zoals altijd weer correct en met aandacht verzorgd.

Na al eerder bij Jeroen Beekman besteld te hebben was het wederom geen teleurstelling. Snel en prachtig verpakt verzonden. Volgende keer weer.

perfect

mijn bestelling voldeed 100% aan de verwachtingen!

Keurig verzorgd en snel geleverd

De bestelde kleding was heel netjes verpakt, zodat het kreukvrij aan kwam.

Ben zeer tevreden!

Goede website, fijn assortiment, uitstekende afwikkeling van de bestelling

Keurig en goed Super Erg blij mee Groetjes

Keurig verpakt. Snelle afwerking. Top!

Dank namens mijn moeder.

Goede en snelle service

Mijn kleding werd keurig afgeleverd in een een mooie doos. Zo blij dat ik binnen twee dagen mijn mooie pak had ontvangen.

Jas gekocht

Vlot en netjes verpakt geleverd. Een jas die ik verder nergens heb gezien!

mooie aanbieding voor een mooi product

mooie top snelle levering en leuke aanbieding

Goed verzorgd en ik was er erg blij mee met mijn aankopen ! En de snelle levering !

uitstekende service

Snelle verzending, snelle reactie klantenservice

Een top service en zeer mooi ingepakt! Ik bestel zeker nog ;-)

Alles prima,netjes verpakt, snelle levering,

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM