Niet positief, bestelling bleek achteraf niet voorradig

Bestelling gedaan in sale. Na halve week pas een reactie, nadat ik zelf had gevraagd naar de status vd bestelling. Broek was niet meer op voorraad. De website gaf wel aan bij het bestellen dat het artikel op voorraad was. Dit was mijn eerste bestelling bij deze webshop. Helaas geen goede ervaring.

Geweldige service snel in huis

Geweldige service snel in huis en snel antwoord als je iets vraagt

Mooi verpakt Voldeed aan de verwachtingen

Heel netjes.

Keurig op tijd geleverd, snelle terugbetaling.

Mooie duidelijke site, ruim aanbod en snel verzonden

Alles werd goed gecommuniceerd. Snel geleverd. Prima retour te sturen, tot aan etiket aan toe. Duidelijkheid over de kosten van terug sturen. Snel een mail dat het product is terug gekomen bij jullie.

Snelle levering en goede communicatie

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van de bestelling en bij retourneren snel geld terug. Verder alles netjes ingepakt.

Zeer correct en erg klantvriendelijk

Alles klopt, levering tijd. Snel het geld terug bij retourzending

Zeer klantvriendelijk gericht.

Ik had op zondag een broek besteld en op de woensdag erna kreeg ik een mail dat de broek niet binnen de termijn van drie werkdagen geleverd kon worden. Twee dagen later kreeg ik een mail dat de broek niet geleverd kon worden omdat deze niet door de kwaliteitscontrole was gekomen, niet meer beschikbaar was en ook niet na te bestellen was. Het door mij betaalde bedrag is heel snel op mijn rekening terug gestort en als compensatie heb ik een kortingscode ontvangen. Heel jammer dat ik de broek niet heb ontvangen maar alles wel keurig afgehandeld door Jeroen Beekman.

Snelle levering, keurig verzorgd.

Goeie snelle service

Snelle service voor een mooie prijs

Top‼️

Snelle levering van een goed product

Alles goed verzorgd,ook e-mailverkeer liep goed.

2 verschillende jassen besteld omdat ik twijfelde,1 retour gestuurd Het bedrag was snel terug gestort. Ook het tel.contact was prettig. 1 min puntje;na bestelling op maandag was het pas donderdagmiddag binnen. Maar verder heel tevreden.

top

Het shirtje was netjes verpakt en kwam op de afgesproken tijd.

Correcte levering van hetgeen was besteld

Juiste product in goede conditie en snel geleverd, tegen een prijs die 40% lager ligt dan in modewinkels.

Prima verzorgd, keurig ingepakt

Snel geleverd. Voldoende mails mbt voortgang en levering.

Super service !

Super service. Snel verstuurd!

Betrouwbare webshop, snelle service

Goed, snel, goede prijs/kwaliteit

Bestelling was goed te volgen. Zeer goed verpakt. Ik beveel Jeroen Beekman mode graag aan. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet mijn laatste bij Jeroen Beekman

Top bedrijf snelle levering en retour betaling

Nette levering en op tijd, bij retournering wordt er netjes melding gemaakt van ontvangst. En de terug betaling netjes conform belofte.

Zeer tevreden klant

Snelle levering en teruggave geld bij retournering

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM