2 januari bestelt en het werd pas 7 januari verzonden. Normaliter gaat dat sneller. Verder een prachtige jurk en ook nog eens met korting. Mooi ingepakt. De klantenservice was heel netjes.

heel goed

Snel bezorgd; heel goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

Mooie website. Had een jurk besteld, alleen de kleur stond me niet mooi, Retourgezonden en met 3 dagen geld teruggestort.

Echt super bedrijf!

Heel snel geleverd en prachtog verpakt als een kadootje. alleen jammer dat als jullie een bedrag terug storten dat daar niet de afzender opstaat ...in dit geval buckaroo

Snelle levering en een mooie trui

Goeie kwaliteit en juiste pasvorm

Zie boven

Snel

Mee denkende receptioniste / telefoniste. Zeer fijn Dank je wel

Mijn bestelling werd in twee gedeeltes geleverd. Keurig op de hoogte gebracht. Mooi verpakt, de uitstraling hiervan zegt voor mij iets over de kwaliteit, liefde en zorg voor de kleding.

super

Was aan twijfelen tussen 2 maten, heb met een medewerkster van een winkel gebeld. Heel correct mij geholpen. toen keuze gemaakt.

zeer tevreden !

Goede merken,grote collectie. Ook in de sale nog veel maten beschikbaar. Snelle verzending.

Snelle levering.

Super webshop!

Snelle verzorgde levering.

Top service!

Heb ruiling gedaan Goede service ,zeer mooi ingepakt !

Boven verwachting.

Ik bestelde in de laatste week van het jaar. Een hectische tijd, maar binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Mooi verpakt!!!

Uitstekend!

Super service en heel erg klantvriendelijk!

perfecte service

al diverse keren via website kleding besteld, mooie collectie en supersnelle en correcte levering

Mooie kleding, snel geleverd, goed passend

Snelle en nette levering

Zelfs rondom de feestdagen was mijn broek op tijd binnen voor oudjaar.

goede ervaring

Gekocht via webshop. Ik heb telefonisch goed advies gekregen en ik ben goed geholpen met mijn aankoop.

prima levering en afhandeling retour

Levering Jas prima in orde ( ruime week voor de feestdagen besteld). Helaas toch te groot. Retour prima te regelen. Communicatie wanneer geld gestort zou worden en correct teruggestort binnen redelijke tijd. Zeker gezien de feestdagen.

Prima, snelle service

Goed!

pakje prima verzorgd

Rokje zat keurig verpakt in doos met vloeipapier.

Snelle levering, mijn jurkje was op tijd voor de feestdagen binnen!!

Hele slechte service

Ik bestel een jurk, ruim op tijd voor de kerst maar ik krijg tot mijn schrik een totaal andere geleverd!! Was fout met kaartjes, ervolgens zou deze jurk in mijn maat in filiaal Hoorn hangen en gereserveerd worden. Maar eerst moest de foute jurk terug!, met spoed gedaan, vervolgens hoor ik niets meer, totdat ik besluit om zelf te bellen . Wat blijkt , de jurk heeft nooit op voorraad gehangen in Hoorn is niet gereserveerd, dus grote kolder. Ik hoop dat ze mijn geld op tijd terugstorten want dan kan ik elders gaan kijken, maar één ding, nooit weer ...wat een **** bedrijf

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM