Correcte vlotte levering

Precies zoals aangegeven levering in mooie doos inclusief catalogus. Ga vanaf nu zeker regelmatig jullie website bekijken.

Matig

Bestelling zou binnen 1-3 dagen geleverd worden. Pas na zelf telefoontje gepleegd te hebben bleek dat 1 product niet voorradig was. Ontving artikel pas na 10 dagen. Jammer dat men mij niet op de hoogte stelde van de late levering bijvoorbeeld per mail. Overigens tevreden over product.

echt goede snelle service!

Mooie kwaliteit!

Indrukwekkend

Vlotte bezorging in luxe box. Echt een kadootje. Leuk boekje van de winkel (Die ik nog niet kende) erbij. Dikke prima!

Vriendelijke medewerkster Klantenservice Jas van Creenstone en rok Van Kyra&Ko Goede service in mooie verpakking en mooie merken en dank voor de mooie Catalogus bij het pakket.

Mooie collectie kleding, uitstekende klantenservice

Mooie jas, perfect geholpen door de klantenservice.

Nette levering

Mooie collectie jassen Goede omschrijving daardoor fijne jas uitgekozen, kwaliteit komt overeen met verwachting. Levering was 3 dagen, maar had er geen haast bij dus geen probleem, super netjes geleverd, meer dan tevreden!

Snelle levering, met zorg verpakt in mooie doos.

Mooi en overzichtelijke website.

Snelle en correcte levering

Perfect!

Mooie website, mooie kleding, ruime keuze, grote voorraad, netjes verpakt en snelle levering. In één woord, perfect!

Snelle servies

Alles was naar zin

Vriendelijk en adequaat geholpen aan de telefoon

Vriendelijk aan de telefoon en vlotte informatie

Snelle levering!

Conform verwachting.

Gewoon heel goed.

Goede service. Krijg een perfect antwoord op vragen. Vriendelijk kantoorpersoneel.

Perfect!

Dé jas gevonden die overal was uitverkocht, of niet de juiste kleur / maat. Snelle levering, ook nadat de maat niet juist was en geruild voor een andere maat, een hele snelle en kostenloze service! Ik ben reuze blij!! :-)

Een jas aangeschaft, die in de winkels in de buurt al was uitverkocht.

Snel via de site van Beekman snel in mijn bezit. Keurig verpakt.

helemaal TOP

Prachtige bloes waar ik al een tijdje naar op zoek was maar overal te duur vond. Netjes en snel verstuurd. Ik ben er erg blij mee.

Prima geregeld

Keurige en snelle levering

Goede en snelle levering.

Snelle correcte levering!

10 euro shoptegoed werd na telefoontje prima geregeld via afterpay

Prima ervaring met bestelling en levering!

Vlotte bestelling en daarop een snelle levering, bestelling bovendien verpakt als een cadeautje.

Wij zijn duidelijk en goed op de hoogte gehouden van aankoop verzending en betaling

Duidelijk en goed op hoogte gehouden

Geheel naar wens

Goede sevice

Kledingstuk vlot geleverd

Prima service, bestelling vlot geleverd!

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM