Snelle levering, mooi en zorgvuldig verpakt

Een mooi cadeautje 👍

Mooie producten, heel mooi ingepakt. Echte service. Daar wordt je blij van.

Zeer snelle levering, keurig verpakt, ik kon het product ruilen in de winkel voor de juiste maat. Hele vriendelijke en gezellige service ook in de winkel. Ik ben super tevreden!

super

heerlijke site, mooie merken, snel bestellen.... snelle levering, keurig verpakt.... GROTE BLIJ!

Alles perfekt

Super Versand nachDuitsland. Spitzen Verpackung.. ausgezeichnete QualitÀt der Bluse. Saghafter Preis. Immer wieder gerne. Dankeschön

• WĂŒrden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bedrijf. Mooie producten en snelle levering!

Snelle aflevering van artikel

prettige winkel

prettige winkel, goede service.

Het was mijn eerste aankoop. Ontzettend mooie kwaliteit. Goed verpakt. Ga in de toekomst zeker meerdere bestellingen plaatsen.

Score van 5 sterren zegt genoeg toch?

Score van 5 sterren zegt genoeg toch?

prima service, snelle levering

prima service, snelle levering

Snelle levering en artikel keurig verpakt!

Eerste keer dat ik via deze webshop een artikel tot volle tevredenheid heb besteld; levering keurig en snel.

Alles correct en snel afgewerkt

Aan te bevelen

Beekman heeft merken die ik graag draag. Bestellingen zijn binnen enkele dagen bezorgd en zijn met zorg en in een stevige doos verpakt. Je krijgt een mail als de bestelling aan je verzonden is en ook als ze je retourzending ontvangen hebben. Bij retourzendingen worden betalingen snel teruggstort.

Prettig contact!!

Ik had mijn jurk goedkoper gezien nadat ik hem had gekocht. Men heeft mij beloofd het verschil heel correct terug te zullen storten.

Prima en snelle service!

Vlotte verwerking en snelle levering. Keurig verpakt. Top!

prima geregeld

helaas paste de broek niet, prima retourbeleid!

Geweldig goeie service!

Verrekening retourbedrag erg snel en goed geregeld

Uitstekende eerste ervaring met bestellen en bezorgen.

goede ervaring. kleding wordt prima verzorgd afgeleverd.

Snelle levering. Keurig verpakt. Sale aanbiedingen met flinke korting. Prima informatie op website.

Kan niet beter. Proficiat.

geweldig, ontzorgd!

goede duidelijke webshop, aangenaam verrast bij ontvangst van mijn aankoop, eindelijk een verpakking op maat! Jullie zijn duidelijk bezig met jullie footprint!

geweldig, ontzorgd!

Verpakking netjes prima levering

Verpakking netjes prima levering

Prima verzorgd pakket en hoogwaardige kleding.

Kan niet beter.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer