Supergoed

Snelle en goede service en verpakking

Snel en netjes mijn online bestelling geleverd gekregen

Mijn online bestelling keurig geleverd in een mooie doos. Tip top in orde. Blij met mijn Geisha jurk 😊.

Vlotte levering, keurig verzorgd

Snelle levering en bij terugzenden vlotte afhandeling.

Ben dik tevreden bedankt

Fijne ervaring vriendelijk personeel en geld ook snel weer op de rekening

vriendelijk klantgericht

snelle levering. prima service. top

Alles bestens!-

Superschnelle Lieferung, tolle Markenware! Absolut zu empfehlen!!

Snelle levering.

Zeer tevreden, mooi verpakt thuis bezorgd. T Shirt past goed en staat heel leuk. Zeer tevreden

goede service en snelle levering

netjes verpakt , goede service

Wat er wordt geschreven: levertijd 1 tot 3 werkdagen klopt helemaal!!!

Alles goed geregeld. Wat er wordt geschreven: levertijd 1 tot 3 werkdagen klopt helemaal!!!

Correct

Snelle afhandeling, mooi verpakt thuis bezorgd

prima service

prima service. snelle afhandeling

Goede service snelle levering

Ik heb het al gezegd goede service snelle levering

Goed en snel

Snel, correct, goed verzorgd

Dank

Zeer vriendelijk personeel, zeer goede service en snelle afhandeling. De blouse past precies en staat heel leuk, ben er tevreden over. Dit is voor herhaling vatbaar, Groet mevr. Kerckhoffs.

Snelle en mooi verpakte levering en dito omruiling vanuit België

Erg klantvriendelijk

Snelle levering, artikel omgeruild, telefonisch andere maat gereserveerd deze ook binnen 2 dagen weer thuis. Erg goed geregeld allemaal.

Keurig ingepakt en op tijd geleverd

Mooie kwaliteit blouse

Vriendelijk geholpen, jammer dat de communicatie even haperte, maar ben zeer tevreden over produkt.

Bij het eerste contact met de website van Beekman en daarna naar de winkel bleek de gevraagde artikelen niet diegene wat ik op de site had gezien. Wel vooraf telefonisch contact opgenomen met de zaak. Dus de volgende dag teruggebracht volgende dag geld terug. Vervolgens de artikelen per email besteld bij de webshop. Helemaal tevreden hiermee.

Snelle levering in zorgvuldig verzorgde verpakking

Eerste bestelling retour moeten sturen, zoals in de mail staat, de terugbetaling is heel erg snel geregeld. 2e bestelling ook weer snel en verzorgd op mijn verzoek bij het PostNL punt aangekomen en die gaat niet terug!!

top service!

mooi ingepakt voelt als cadeautje uitpakken. Snelle levering goed op de hoogte gehouden.

Prima!!!

Alles snel en goed ontvangen!!!

Snelle levering en keurig verpakt in vloei papier.

10 Escudo

Emmeloord 8305 BM

0527 61 82 82

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer