Laden reviews...
160 recensioner under de senaste 12 månaderna
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunderna uppskattar snabb leverans och bra förpackning. Kundtjänsten upplevs som vänlig och hjälpsam. Övergripande upplevelse är positiv och pålitlig.
Prima service, volgens de aangekondigde afspraak, mooie kleding van prima kwaliteit! Ik ben happy met de web shop , gestart na een operatie, gecontinueerd tijdens de lock down tot nu. Kortom een aanrader .
29 March 2022
Gerda
Castricum
Prima tevreden
29 March 2022
Mieke
Berlicum
Ik bestel regelmatig online bij deze winkel en gaat altijd perfect. Mooie kleding en snelle levering.
Yvonne
Krimpen aan de Lek
De bestelde kleding werd snel en correct afgeleverd. Via track en trace goed te volgen. De kleding was mooi verpakt en ik ben er blij mee!
E.M. Op 't Landt-Koeman
Wassenaar
Onaangenaam verrast door de 5 euro kosten bij terugsturen van tweede maat bestelde broek. Ben dat op de website bij het bestellen niet tegengekomen. Ook vreemd is dat de ene maat 40 euro duurder is dan de andere maat. Bij navraag blijkt het een oude collectie te zijn die is afgeprijst. Toch gaat het om 2 identieke broeken. Al met al ben ik blij met de broek maar hou ik gemengde gevoelens eraan over. Wat maakt dat ik niet snel weer zou bestellen.
Beveelt niet aan
ML Tak
Duiven
Er is wel iets fout gegaan bij de bestelling en heb jullie daar nog over gemaild maar geen reactie ontvangen .Ik had mijn kortingvoucher ingreruild maar hij is niet verrekend,
Judy de Krijger
Retranchement
Beste Judy,
Er is per e-mail contact met u opgenomen. Wij vermoeden dat er een typefout in het e-mailadres zit!
Met vriendelijke groet,
Team Jeroen Beekman Mode
Snelle levering, smaakvol verpakt in de bekende oranje doos. Ik heb al eerder Cambio broeken besteld en ook deze is qua pasvorm uitstekend.
Hendrika
Doorn
Ben heel tevreden over Jeroen Beekman mode! Redelijk snelle levering. Degelijke verpakking
Annemiek
Emst
Ik bestel regelmatig en ben nog nooit ontevreden geweest. Ook gaat het retourneren prima en word het geld weer terug geboekt. Prima service zoals het hoort te zijn.
Danielle
Duiven
Mooie merken en vriendelijk personeel
Elly
Dronrijp
Voor mij de eerste keer dar ik hier heb besteld maar zeker voor herhaling vatbaar.
Jannetta
Dwingeloo
Netjes ingepakt en goede services
26 March 2022
Tineke
Hoofddorp
Broek was snel geleverd.
26 March 2022
Paulien
Amersfoort
Fijne webshop met mooie producten en snel geleverd.
25 March 2022
klazienaveen
goede ervaring
g
groningen
.broek binnen 2 dagen in huis!
Antoinette van de Weijer
UDEN
Erg snelle levering. Volgende dag had ik de artikelen in huis
Twinmom
Woerden
Het pakje is keurig verzorgd,en op de afgesproken tijd afgeleverd!
22 March 2022
Boukje
Medemblik
Levering netjes verpakt
22 March 2022
Ima van Cuijk
Rosmalen
Mooie kleding, Veel keus.
Thea
PURMEREND
Levering netjes op tijd, goed op de hoogte gehouden en keurig verpakt. Mooie kwaliteits kleding.
Angelique
Maassluis
Heel fijn dat je kunt zoeken op kleur, merk etc. Er staat voldoende info bij de producten. Heel fijn dat je heel veel artikelen tegelijk kunt zien zonder steeds een nieuwe pagina te moeten nemen.
Heleen
Waarder
Als ik iets nodig heb zal ik zeker op de site van Jeroen Beekman kijken
Caroline
Zulte -Olsene