Snel geleverd en helemaal zoals ik ze had willen hebben.

Online besteld en twee dagen later waren ze binnen. Keurig verpakt en nette beschrijving erbij. Gemonteerd en helemaal zoals ik ze in gedachte had is de uitkomst. Erg mooi spul van Rizoma.

Supersnel geleverd en precies op maat!

Kwaliteit!

Behulpzaam snel en nauwkeurig.

Bij vragen mbt het samenstellen van remleidingen voor mijn motorfiets duidelijk en kundig te woord gestaan. Afhandeling en verzending ging zeer snel. Dag na bestelling zou het binnen geweest zijn ware het niet dat post nl wat vertraging had Alsnog binnen twee dagen de spullen in huis. Top.

Snelle levering.

De levering was snel na de bestelling. Tijdens het monteren bleek 1 remleiding te ontbreken, volgens de medewerker een ongebruikelijk voorval. De remleiding wordt nagezonden (op het moment van schrijven is het nog niet aangekomen). De remleidingen passen goed.

Nog geen ervaring met de remleidingen

Ik heb hier pas geleden remleidingen besteld voor mijn Goldwing GL1500SE uit 94 Dit op aanraden van een vriend van mij die de zelfde leidingen al bij een ander heeft gemonteerd De mijne moeten nog even wachten, want die zelfde vriend moet mijn oude rubberen leidingen vervangen Zelf kan ik dit niet Dus hoe de leidingen op zich zijn geen idee Wel ben ik tevreden over hoe de bestelling opgepakt is en afgehandeld Alles was snel en vlot binnen Dus 3 sterren voor de levering, die andere 2 kunnen verdiend worden als de leidingen er onder zitten, en ze goed getest zijn Tot op heden dus geen negatief beeld van Sparks Trading

Altijd goede service!

Regelmatig wat besteld. Staan altijd klaar om te helpen.

Altijd bereikbaar als je met vragen zit .

Top !!!!

goed product zo ver ik nu kan beoordelen

Goed product zover ik nu kan beoordelen, ik ga het komende dagen monteren.

Ik heb gekregen wat ik bestelde

Goede webshop

Ruime keuze uit verschillende merken.

Eerste motor gerelateerde webshop die wel snel kan leveren.

Fijn product en snelle levering

Mooie remslangen in de configurator samen kunnen stellen. Netjes en snel geleverd. Helaas zoals de meerderheid onder ons de beschrijving niet gelezen, waardoor de slangen bij de montage licht onder spanning stonden. Na een belletje met Sparks Trading werd me rustig uitgelegd dat de banjo's nog te verdraaien zijn. Top product en geduldige uitleg...

Snel geleverd en uitstekende informatie, mvg stef Ganglbauer

Uitstekende producten en snelle levering.

Spiegel maten gewijzigd. Niet aangegeven.

Vorig jaar een Spiegel besteld. Vorige week weer een. Nu waren de maten van de 2e spiegel gewijzigd waarvoor hij echt anders was en niet paste. Zelf iets voor moeten maken om pas te maken. En een 2e moeten bestellen om dezelfde Spiegel links en rechts te hebben. Spark kom verwijten, geen oplossing, geen compensatie voor de 2e Spiegel bestelling.. Jammer Had klant vriendelijke gekunt.

Snelle service, met de nodige kennis in huis.

Tevreden klant.

Blij met BS lithium accu

snelle levering. Goed verpakt 1 banjo was fijn draad wat niet paste . Mail gestuurd maar geen antwoord

gewoon zeer correct en snel

top service

Goede service/prijs, snelle levering

Goedemiddag, Hemelvaartsdag Donderdag 29-05-2025 tankbeugel Hepco&Becker besteld voor mijn BMW R1200GS uit 2006. Vrijdag ordrr verwerkt en zaterdag 31-05 ontvangen en dezelfde dag gelijk gemonteerd. Goede informatie via de mail. Aanrader.

Super service

Ik had valbeugels besteld voor mijn Honda NT1100. Deze zijn super snel geleverd. Nochtans was de levering 5 a 8 werkdagen geschat. ik had de woensdag nm besteld en na levering op zaterdag avond 22 u heb ik de beugels op zondag reeds kunnen monteren. dus een super service, vlugge levering en perfect via klantenservice een antwoord op een vraag gekregen. een dikke 10..

Snelle levering van de onderdelen

Uiteindelijk bleek het aftermarket product toch problemen op te leveren. De remblokken maakten erg veel lawaai tijdens het remmen en de rode verf op de zijkanten van de voering zorgde voor rood remstof op de velgen. Mijn bevindingen gemaild en kreeg vlot reactie maar veel verder dan dat hij het nog nooit had meegemaakt, dat de blokken uit dezelfde fabriek kwamen en het enige verschil met originele blokken was dat deze twee keer zo duur waren kwam het niet. Geen woord verder over restitutie. Vervolgens originele blokken gemonteerd en geen bijgeluiden meer, ook niet tijdens de " inrijperiode" van deze blokken

goede kwaliteit

goede kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit en snelle service

Goede communicatie en snelle levering.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt