Top Service

Top service, Goed contact met klantenservice en bij wat kleine problemen werden die snel en erg netjes opgelost! Gekocht: HEL remleidingen, master cilinder en vloeistof reservoir. Bestel hier zeker weer !

Nette prijzen, verzending klopt maar kan ff vlotter

Goede webshop

Remschijven en rempomp KTM

Zeer snelle levering en zeer scherpe prijzen.

Slechte levering

Donderdag besteld woensdag in huis, jammer!

Flexibel met leveren

6 weken levertijd, toen het produkt geleverd kon worden, was ik op vakantie, met 1 mailtje geregeld om op een later tijdstip te leveren. Het windscherm van ermax voor €159,= is slecht van pasvorm, de gaten komen niet 100% overeen met het origineel Daardoor zit de ruit enigzins scheef en moet er veel spanning op gezet worden om de schroeven erin te krijgen. Door deze spanning kraakt het kunstof bij beweging, ook heb ik angst voor de levensduur met zoveel spanning op de schroeven.

Zoals beloofd

Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen,en correct geleverd met een goede prijs.

Slecht

Na een week nog geen remleidingen. Mijn remleiding was lek dus noodzakelijke vervanging. Kan zijn dat post nl vertraging heeft maar aangegeven was Max 2 werkdagen levertijd. Zondag besteld ondanks Bevrijdingsdag de zaterdag erop nog niets geleverd waardoor Motorwekend niet doorging. Keuze voor Post-NL lag niet bij mij. Nu maar zien of er überhaupt nog iets geleverd wordt en anders hopen voor geld terug.

Tevreden

Volledig te vreden past perfect

Duidelijk en snel

Makkelijke zoek machine voer je motor in en zie alle onderdelen die passen top gewoon top

Ik ben zeer tevreden

Ik ben tevreden met de geleverde goederen

Verstand van zaken

Uitstekend geholpen en prima product en snel In huis.

Kwaliteit is top en supersnel geleverd

RVS remleidingen op maat binnen een dag besteld en verzonden. Volgende dag al geleverd. Topkwaliteit leidingen die perfect op maat zijn. Kortom: klasse qua kwaliteit en service.

Prima geregeld

Goede website, bestellen is heel gemakkelijk. Donderdag besteld, brievenbuspakje arriveerde zaterdagmorgen. Helemaal goed,

Documentatie is goed . 4 sterren vanwege levertijd

Na eerder onderdelen te hebben besteld en snelle levering , valt het mij op dat de levering nu veel langer duurt . Dit is vlg. mij niet aan jullie te wijten maar aan de post . Dit is echt een puntje als je redelijk snel iets nodig hebt.

Snelle service, levering volgens verwachting.

Alle Parts vlot geleverd

Via Via op sparks terecht gekomen, uitgebreide catalogus op merk & model, wat het redelijk eenvoudig maakt om de nodige spullen bij elkaar te zoeken voor opmaak van je motorfiets.

Prima product

Vlotte verzending.

Gemak

Super makkelijk bestellen. Overzichtelijke site. Snelle verzending. Goed geprijsd! Ik heb voor mijn Honda Transalp remblokken besteld van Brembo.

Leverancier perfecte service

Post nl slechtste service ooit.

Duurde even

Ik kreeg de bestelling precies na een week, terwijl er 2-4 werkdagen voor stonden. Daarnaast kreeg ik niet meteen een track en trace. Is bovenstaande nu heel bezwaarlijk? Niet echt natuurlijk. Maar het kan misschien iets sneller. Vooral als je op essentiële onderdelen moet wachten. Het email contact was duidelijk, helder en vriendelijk.

Goed product, slechte levering

Levering bleef een paar dagen liggen, was wel aangemeld bij post. Nl Daarna kon ik het gaan ophalen in de volgende stad, niet plaats die ik opgaf? Post. Nl is erg slecht, maar deze was nieuw. Remblokken doen het goed!

Zeer goede prijzen ,snelle levering en perfecte Track & Trace!

perfect

xxxxx

top

ik had verkeerde kleur besteld en terug gestuurd en ander besteld alles goed verlopen prima site bedankt

Snel en juist geleverd

Kelvinweg 12