Laden reviews...
236 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vooral de snelle levering en de duidelijke communicatie. De ervaringen geven aan dat de producten van goede kwaliteit zijn voor een scherpe prijs. De beoordelingen beschrijven een soepele bestelervaring en snelle afhandeling. Al met al wordt Sparks vaak geroemd om betrouwbaarheid en waar voor het geld.
Duidelijke site, goede communicatie, snelle levering en dat alles voor een schappelijke prijs. Top!
11 May 2026
Erik
N-Br.
Goeie kwaliteit&communicatie qua wensen.
10 May 2026
Bra
Leiden
Duurde een dag langer en daarom meteen een tegemoetkoming.
10 May 2026
Alex
Driebergen
Gunstig geprijsd en snel geleverd
9 May 2026
Walt
Delft
Makkelijk bestellen; goed product en snelle levering.
9 May 2026
Frans
Kolhorn
Goede handleiding om de juiste maat te bestellen, netjes verpakt, compleet geleverd met banjobouten en pakkingringen, met montageinstructie en anders is deze op de site te vinden. Perfecte levering zonder minpunten en volgens afspraak. Top!
8 May 2026
Johan
Oud-Beijerland
Product zoals omschreven en handig dat je je type motor kan ingeven om zo passende stukken te vinden. Levertermijn is aan de lange kant maar als je kan wachten op nieuwe stukken kan ik het zeker aanraden.
8 May 2026
Sam
Sint-Niklaas
Goede producten, snelle levering
7 May 2026
Willem
Vlaardingen
De enige verwarring kwam toen het spul ingepakt was en er via de mail gesuggereerd werd dat het een dag eerder zou komen. Later bleek dit niet het geval, maar het was gewoon op tijd binnen.
7 May 2026
Han
Duiven
Tres sérieux
2 May 2026
Fred
Belgique
Remblokken waren snel geleverd en inmiddels gemomteerd, zeker een aanrader.
19 April 2026
Vvv
15 April 2026
André
Antwerpen
Ik ben al een tijd klant bij Sparks en altijd correct behandeld
14 April 2026
Dominic
Koersel
Besteld en tussendoor had ik nog vragen, perfect geholpen. Super blij met mijn nieuwe HEL remleidingen voor mijn S1000RR in het rood.
Fatih
Vaassen
Moataz
Wageningen
Goede communicatie over de levering/datum levering artikel. Product goed verpakt tegen eventuele beschadiging. Alles optijd en juist ontvangen.
Willeke
Alphen (Gld)
snelle levering en ook gelijk op voorraad beter kan je niet willen.
kenny
Nieuw-beijerland
Had een nieuwe adapter/montagebout besteld voor mijn bar-end spiegel, maar die paste helaas niet. Telefonisch contact opgenomen om te vragen of ik 'm toch terug mocht sturen ondanks de geopende verpakking. Dit was geen enkel probleem. De volgende dag merkte ik dat mijn andere bar-end spiegel ook wat losser zat. Draai ik dat moertje óók kapot! Heb toen gelijk maar twee nieuwe bar-end spiegels bij Sparks besteld. Levertijd was ongeveer 8 tot 10 dagen stond erbij. "Mooi," dacht ik, "da's net op tijd voor m'n weekendje Duitsland!" Gaat 2 dagen later de deurbel... Staat PostNL voor de deur met m'n spiegels! Helemaal goud! Kortom; zeer tevreden en een top service!
12 April 2026
Anastasia
Ridderkerk
10 April 2026
Matthew
Beveren
Bestelling kwam niet binnen via post.nl en ze sturen direct een nieuwe op en was binnen een dag binnen
Harrie
Bellingwolde
Geleverde remleiding was precies zoals ik hem wilde, na telefonisch overleg welke aansluiting/fitting ik nodig had.
Joost
Koog aan de Zaan
Alles is super snel en naar wens verlopen! Graag tot een volgende aankoop.
Peter
Bilzen
Snelle levering van maat gemaakte HEL remleidingen
Barry
Liempde
Professionals in their field.
6 April 2026
HRYTSENKO OLEH