Volledig naar wens!

Gewoon super, niks op aan te merken.

Goed advies, snel geleverd.

Altijd top.

Prima op maat gemaakte remkabel voor lage prijs

De kwaliteit van de op maat gemaakte remleiding overtrof mijn verwachting. De leiding was van een prima kwaliteit en werd geleverd inclusief banjo bouten, ringetjes en duidelijke instructies.

Rem leiding voor de BMW R1150RT besteld past perfect.

Snelle levering, past perfect

Complete set met zeer goede passing.

Prima service, ook after-sale

Via mail snel gereageerd

Snelle levering. Goed ingepakt

Door een fout op de site in eerste instantie de verkeerde remschijven besteld. Na een mailtje was dit binnen 1 uur geregeld. Ik had een reactie met hierin excuses voor de fout, retourlabel voor de verkeerde schijven en de site was aangepast. Direct alsnog de juiste schijven besteld.

Sneller dan verwacht

Goed advies- zeer snelle levering

Ik heb Sparks eerst gebeld om advies. Sparks is goed bereikbaar en het advies is kundig. Levering was super snel. Dit was mijn ervaring ook met eerdere leveringen-TOP.

Goede klantenservice en product geleverd zoals gecommuniceerd

Goede klantenservice en product geleverd zoals gecommuniceerd

Alles oké

Alles zoals het hoort!

Ik heb remleidingen besteld voor een BMW R1100 R. De remleidingen pasten, na een kleine aanpassing van mijn kant, perfect. De BMW remt nu weer naar behoren.

Snel geleverd goede tracking en kwaliteit produkt

Mijn eerste bestelling bij sparks en super content, bij de afhandeling.

Prettige communicatie

Wat vragen over een aankoop die ik wilde gaan plaatsen, op alle vragen netjes en duidelijke antwoorden. Gekocht product, rizoma stelth spiegels er goed en voldoen aan wat ik ervan verwachtingen

Upersnel en correct

Zeer goeie site voor mijn GSA onderdelen .snel en correct.

bezorgd snel

ik bestelde de brandbusser maar jammer genoeg os hij beschadigd aangekomen ik heb het terug gestuurd 27 maart.en hoop dat ik deze week mijn geld terug ontvang verder je krijgt een lege brandblusser wel heel mooi aar de inhoud zoals word aangegeven zit er niet in bv de fles mer drank en shot glaasjes jammer ook als is het zonder inhoud het is een super leuk product jammer dat het bij mij beschdigd en zonder inhoud is aan gekomen mvg

Goede ervaring!

1ste maal iets besteld via Sparks en zeer tevreden over de service!

Remleidingen met toebehoren op maat laten maken voor mijn Honda CBR 1000f, snel geleverd. strak en netjes, past als gegoten.

UITSTEKEND !!!

Probleempjes met een te korte remleiding Contact gehad Vriendelijk Behulpzaam En volgende dag mijn nieuwe remleiding al binnen Perfect

Snelle levering en top product.

Prima.

Snel geholpen en Zeer attent

Verkeerde maat ogen besteld, maar netjes gebeld dat het volgens hen niet klopte, nagemeten en was inderdaad zo. Voor mij een bewijs om hier de volgende keer weer te bestellen

Snelle verzending

Een setje remblokken besteld en super snel bezorgd

Enkele delen besteld maar blijkbaar fout/teveel besteld en dag erna gebeld. Onderdelen werden direct geannuleerd terugbetaald. Dag erna items al aangekregen. Snelle respons, vriendelijke klantendienst/verlening. Snelle levering.

Kelvinweg 12

6101 WT Echt