top

altijd tevreden

Heel lang moeten wachten op windscherm bijna 2 maanden

Slecht

Top, snel geleverd!

Top, snel geleverd. Ik had een opmerking voor de postbode, die stond heel netjes op de doos geprint! Bedankt!!

Uit voorraad geleverd, 2 dagen later op de mat.

Rizoma stuur besteld dat Sparks als één van de weinige leveranciers op voorraad had. Voor 16u besteld zelfde dag verzonden maar nog niet ontvangen door Postnl. Een dag later alsnog op de mat, extra verpakt.

Super top!

Vorig jaar remblokken besteld voor de motor, wegens omstandigheden pas 2 weken geleden gaan monteren. Achterblokken waren de verkeerde, mocht ze na een jaar nog terug sturen en kreeg de juiste blokken!! Prijs ook scherp. Echt een aanrader..

Efficient, snel, accuraat

Heldere website, goed zoeken via motortype, snelle levering en zoals altijd foutloos.

Binnen 2 dagen had ik mijn kuipruit in huis . Mooi Emax scherm voor mijn Pan European ST1100 Henk

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Mijn remblokjes van de motor waren bijna zover op en bij jullie op de site werd goed omschreven welke keuze in remblokjes ik eventueel kon gebruiken voor mijn motor. Na alles te hebben doorgelezen heb ik een keuze gemaakt en besteld en na tevredenheid geleverd.

Goede communicatie

Ik had een nieuwe remleiding nodig voor mijn sportster. De sportster hebben ze wel in de selectie staan, maar voor de zekerheid kreeg ik alsnog een mailtje met de vraag wat de lengte van de leiding moet zijn en welke banjo's ze moesten gebruiken. Hadden ze dat niet gedaan dan had ik met een te korte leiding gezeten. De dag mijn laatste bevestigende mailtje aan hun had ik mijn onderdelen binnen. Echt bizar snel.

Mooi product voor minder dan de helft van origineel

Hier een slang besteld voor de koppeling van een Honda Pan European ST 1100. Keuze genoeg qua kleur slang en aangeknepen koppelingen. Bestellen is makkelijk en je wordt netjes op de hoogte gehouden van verzending.

Snelle levering en correcte service

Snelle levering en correcte service

goede kwaliteit en service

goede kwaliteit en service

Snel geleverd, super kwaliteit

Op maat gemaakte remleidingen besteld voor BMW R100. Snel geleverd. Kwaliteit super.

Gewoon prima prijs kwaliteit verhouding

Gewoon perfect bestellen voor een nette prijs en gewoon volgende dag geleverd. Helemaal top.

Heel blij dat ik hier heb besteld snel gekomen

S’avonds besteld en 2 dagen nadien binnen.

Snelle service, goede kwaliteit

Onderdelen besteld op zondag, HEL remleidingen, schijven, donderdag aangekomen.

helemaal goed

Snelle en juiste levering

Zoals altijd " SPOT ON"!

Meerdere malen remlijdingen bestel en op maat laten maken, zoals gezegd altijd " SPOT ON" precies goed dus, en daarbij ook nog snelle levering! Top bedrijf en vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Perfect!

A set of braided stainless steel brake lines were made to order, and they are a perfect fit! Thank you!

Snellle levering en een goede website waar ik snel de goede accu voor mijn motor kon vinden

Altijd een snelle service

Altijd snel en correct geleverd. Klanten service goed bereikbaar

Snelle levering van kwaliteit onderdelen

Hel remleidingen binnen 2 dagen binnen, mooie kwaliteit!

Product Iet er goed uit. Snelle levering

Geweldig!

Bij Sparks Trading een set remleidingen voor mijn Blackbird besteld. Voor één leiding kreeg ik een alternatief aangeboden omdat het origineel niet op voorraad was, dat is al een mooi gebaar... meedenken met de klant. Toen dit toch niet bleek te werken kreeg ik, na kort overleg, kosteloos het ontbrekende onderdeel alsnog nagestuurd. Ik ben zeer tevreden en dankbaar dat het zo opgelost is. Prima service!

Kelvinweg 12

6101 WT Echt